Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pie pirmā panākuma rajona meistarsacīkstēs tiek „Vega 1” volejbolisti

Mārtiņš Kozlovskis, 28.10.2009. 13:40

Vakar, 27. oktobrī, Liepājas Olimpiskajā centrā pie sava pirmā panākuma Liepājas rajona meistarsacīkstēs volejbolā tika „Vega 1” volejbolisti, kas savā pirmajā spēlē pārspēja otru Liepājas komandu „Liepājnieki” ar rezultātu 3:0.

26. oktobrī ar divām spēlēm Grobiņā un Aizputē sākās kārtējais rajona čempionāts volejbolā un 27. oktobrī savas pirmās cīņas Liepājas Olimpiskajā centrā aizvadīja arī abas Liepājas komandas – „Vega 1” un „Liepājnieki”. Par mača favorītiem uzskatītie „Vega 1” volejbolisti to arī apliecināja un uzvarēja visos setos, tādējādi izcīnot pirmo uzvaru – 3:0.

Saspringts mačs izvērtās dienu iepriekš Grobiņā starp „Grobiņas” un „Nīcas” volejbolistiem, kur uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami visi pieci seti. Izšķirošajā setā nedaudz pārliecinošāki bija Grobiņas volejbolisti, tādējādi izcīnot savu pirmo uzvaru ar 3:2.

Jau nākošās spēles rajona meistarsacīkstēs tiks aizvadītas šovakar. Daugavas zālē spēkiem mērosies „Liepājas LU” un „Grobiņas” volejbolisti, taču Liepājas Olimpiskajā centrā spēli aizvadīs „Liepājnieki” un „Aizpute 1”. Šīs spēles sākums pulksten 20:30.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV