Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Latvijas izlase novembrī spēlēs pret Hondurasu

Mārtiņš Hartmanis, 29.10.2009. 12:09

Latvijas nacionālā futbola izlase šā gada 14.novembrī spēlēs draudzības maču izbraukumā Hondurasā. Galīgā vienošanās par spēli panākta 28.oktobra vakarā.

Pēc Latvijas izlases ģenerālmenedžera Gendādija Karavajeva sniegtās informācijas, izlase izlidos 11.novembra rītā un caur Frankfurti lidos uz Hjūstonu, ASV, kur pavadīs nakti uz 12.novembri un 12.novembra rītā lidos tālāk uz Hondurasu. Latvijā izlase atgriezīsies 16.novembrī.

Izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs kandidātus mačam plāno nosaukt jau rīt - 29.oktobrī. "Dažādu iemeslu, tai skaitā garā izsaukuma dēļ daži futbolisti šajā spēlē nevarēs piedalīties," atzina Starkovs.

Hondurasa atrodas tieši starp abiem kontinentiem - Ziemeļameriku un Dienvidameriku. Galvaspilsēta ir Tegucigalpa. Hondurasa robežojas ar Gvatemalu, Salvadoru un Nikaragvu un valstī dzīvo nepilni astoņi miljoni iedzīvotāju. Oficiālā valsts valoda ir spāņu valoda.

Laika atšķirība ar Latviju Hondurasā ir ievērojama - jāskaita astoņas stundas atpakaļ no Latvijas laika. Pēc internetā atrodamās informācijas Hondurasā ik dienas gaisa temperatūra novembrī sasniedz 27 grādu karstumu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV