Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

„Vega 1” volejbola sezonu iesāk ar pārliecinošu uzvaru

Mārtiņš Kozlovskis, 02.11.2009. 12:21

Svētdien, 1. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā ar pārliecinošu uzvaru Nacionālās volejbola līgas sezonu ir iesācis Liepājas volejbola klubs „Vega 1”, kas trīs setu cīņā izrādījās pārāki pār spēcīgo „MSĢ/Sēja” komandu.

„MSĢ/Sēja” komandas sastāvs ir veidots no Murjāņu sporta ģimnāzijas jaunajiem volejbolistiem, kuri iepriekšējā sezonā vēl spēlēja Amatieru līgā un šī viņiem bija debija Nacionālajā Līgā. Taču pretinieku sastāvs ir gana spēcīgs, neskatoties uz to, ka Liepājā bija ieradušies tikai 8 pretinieku volejbolisti.

Pirmos divus setus liepājnieki iesāka ļoti pārliecinoši. Veiksmīgi darbojoties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā pirmos divos setos tika izcīnītas uzvaras (25:20 un 25:23), taču trešais sets izvērtās ļoti smags. Tajā vienubrīd liepājniekiem bija pat 5 līdz 6 punktu deficīts, taču tas netraucēja liepājniekiem ne tikai izlīdzināt rezultātu, bet seta izskaņā izcīnīt arī smagu uzvaru – 26:24.

Līdz ar to, „Vega 1” volejbolistiem Nacionālās volejbola līgas sezonu izdevās iesākt ar uzvaru 3:0 (25:20, 25:23, 26:24), kas spēlētājos noteikti vairos pārliecību pār saviem spēkiem arī turpmāk.

Nākošās cīņas liepājniekiem būs jāaizvada izbraukumā, 7. novembrī, kad Liepājas volejbolistiem pretim stāsies Jēkabpils un Ropažu volejbolisti. Savukārt, 15. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies SK „Vecumnieki”.

„Vega 1” galvenā trenera Ginta Jurika pēcspēles komentārs:
„Kopumā esmu apmierināts, jo spēle tiešām bija saspringta un smaga un ļoti labi, ka izdevās to uzvarēt. Manas bažas nedaudz apstiprinājās, jo īsta saprašanās laukumā tomēr vēl nebija, taču šis ir tikai sezonas sākums un gan jau spēli no spēles mūsu sniegums uzlabosies. Priecē fakts, ka ļoti labi spēlē iesaistījās arī jaunie spēlētāji. Puiši bija noskaņojušies kaujinieciski, par ko pierāda trešajā setā atspēlētais sešu punktu deficīts. Cerams, ka šādā garā mums izdosies nospēlēt arī turpmāk.”

„Vega 1” sastāvs:

Kaspars Ķinēns, Uldis Klaks, Ģirts Dravenieks, Viktors Kirovs, Artis Zombergs, Mārtiņš Punga, Pauls Juriks, Mārtiņš Grundmanis, Gints Sedols, Jānis Vocišs, Kristaps Petrutis, Jānis Lanka, Edgars Levics, Ivo Demčuks.

Galvenais treneris: Gints Juriks.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV