Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Starkovs nosauc palīgus Latvijas izlasē

easyget.lv/LFF, 23.04.2007. 17:00

Latvijas nacionālās futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs par asistentiem treneru darbā ar izlasi pieaicina „Skonto” kluba treneri Juriju Ševļakovu, savu palīgu „Spartak” Igoru Kļosovu un darbā ar vārtsargiem – ilggadējo izlases vārtsargu treneri Aleksandru Kulakovu.
Starkovs nosauc palīgus Latvijas izlasē
Ševļakovs un Kulakovs jau iepriekš strādāja ar izlasi, bet Kļosovs izlases vadībā ir pirmoreiz. „Esmu pārliecināts, ka jaunā izlases vadība strādās profesionāli un precīzi,” sacīja Starkovs.

Latvijas nacionālās futbola izlases vadība:
Galvenais treneris – Aleksandrs Starkovs
Trenera asistenti – Jurijs Ševļakovs, Igors Kļosovs
Vārtsargu treneris – Aleksandrs Kulakovs
Izlases menedžeris – Genādijs Karavajevs

Ar izlasi strādās arī
Futbola federācijas treneris – Vladimirs Serbins
Ekipējuma menedžeris – Jānis Zeltiņš
Ārsts – Dags Čuda
Masieri – Aleksandrs Jurovskis un Oļegs Samoiļenko

Tāpat uzsākot darbu, Starkovs jau ticies ar visiem LMT Virslīgas klubu galvenajiem treneriem. Sestdien bija noorganizēta speciāla tikšanās Latvijas Futbola federācijas telpās izlases vadībai ar galvenajiem treneriem un pārrunāta nākotnes sadarbība starp izlasi un klubiem.

„Tā bija laba, profesionāla saruna par mūsu iespējamo sadarbību. Starp izlasi un klubu treneriem nepieciešams ciešs kontakts, jo klubi gatavo spēlētājus izlasei. Sarunas laikā vienojāmies, ka sadarbība būs plaša,” stāstīja Starkovs.

Tikšanās laikā tika runāts arī par iespējamiem izlases kandidātiem. Nākamreiz izlase tiks sasaukta aptuveni nedēļu pirms spēles Rīgā pret Spānijas izlasi 2.jūnijā. Ap šo laiku tiks paziņots izlases kandidātu saraksts.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV