Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Masaļskis nosaukts par KHL nedēļas labāko vārtsargu

LETA, 16.11.2009. 16:46

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) aizvadītās nedēļas labāko vārtsargu pirmdien tika atzīts Latvijas klubu Rīgas "Dinamo" pārstāvošais Edgars Masaļskis.

Vārtsargs aizvadītajā nedēļā Rīgas "Dinamo" vārtus sargāja divos mačos un abos izcīnīja uzvaras. Masaļskis vidēji savos vārtos ielaida divas ripas un atvairīja 94% pretinieku metienu.

Šī ir otrā reize šosezon, kad par nedēļas labāko spēlētāju tiek atzīts kāds no Rīgas "Dinamo" komandas. Oktobra sākumā nedēļas labākā uzbrucēja gods tika Aleksandram Ņiživijam.

Par aizvadītās nedēļās labāko aizsargu tika nosaukts Kazahstānas klubu Astanas "Baris" pārstāvošais Tomašs Kloučeks, kurš divos mačos guva vārtus un izdarīja arī vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +6.

Tikmēr par pagājušās nedēļas labāko uzbrucēju tika nosaukts Sergejs Mozjakins no Mitišču "Atlant" vienības. Mozjakins trīs spēlēs guva trīs vārtus un izpildīja arī trīs rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Savukārt par nedēļas labāko jauno spēlētāju tika nosaukts kluba "Baris" 21 gadu vecais aizsargs Romāns Savčenko, kurš divos mačos guva vienus vārtus. Aizsargs vidēji laukumā pavadīja 17 minūtes un desmit sekundes, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +5.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV