Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Universālveikalā “Stockmann” “Dinamo Riga” atver pirmo fanu atribūtikas veikalu

Annika Dāvidsone, 17.11.2009. 13:41

18. novembrī plkst. 18.00 u/v “Stockmann” tiks atklāts pirmais  “Dinamo Riga” fanu atribūtikas veikals un vienlaicīgi notiks u/v “Stockmann” vīriešu nodaļas rīkotās loterijas izloze, kuru vadīs atraktīvais “Dinamo Riga” pārstāvis Armands Simsons.

Populārā hokeja komanda “Dinamo Riga” šoruden izvēlējās sev cienīgu sadarbības partneri – universālveikalu “Stockmann”.  “Dinamo Riga” un universālveikala “Stockmann” noslēgtais līgums  šajā sezonā nodrošina hokeja komandas spēlētājus, trenerus un personālu ar klasisko un ikdienas apģērbu, kā arī kvalitatīvu pārtiku aktīvajai ikdienai.

U/v “Stockmann” ir patiesi gandarīts par šo sadarbību un tādēļ iepriecinot gan “Dinamo Riga” fanus, gan u/v “Stockmann” apmeklētājus, vienlaikus dāvina divus lieliskus notikumus. 18. novembrī plkst. 18.00 u/v “Stockmann” tiks atklāts pirmais “Dinamo Riga” fanu atribūtikas veikals, kas atradīsies u/v “Stockmann” 2.stāvā no 18.-22.novembrim. Vienlaikus notiks u/v “Stockmann” vīriešu nodaļas rīkotās loterijas izloze, kuru vadīs atraktīvais “Dinamo Riga” pārstāvis Armands Simsons. Balvās uzvarētāji saņems 100 biļetes uz “Dinamo Riga” mājas spēlēm, 150 laimīgie iespēju apmeklēt “Dinamo Riga” treniņu un citas balvas.

“Stockmann” ir viens no Somijā dibinātā “Stockmann” koncerna zīmoliem. Latvijā universālveikals strādā kopš 2003. gada. Veikala koncepcijā iekļauta pārtikas nodaļa, apģērbi sievietēm, vīriešiem un bērniem, kosmētika, kā arī preces mājai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV