Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Schenker līgas klubi izrādās pārāk ciets rieksts

Mārtiņš Kozlovskis, 23.11.2009. 15:01

Šo sestdien un svētdien, 21. un 22. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā Latvijas Nacionālās līgas spēles volejbolā vīriešiem aizvadīja „Vega 1” volejbolisti, kas ar rezultātu 0:3 un 1:3 atzina, attiecīgi, „AVK” un SK „Cēsis” komandu pārākumu.

Liepājnieki šo sezonu bija iesākuši veiksmīgi. Pirmajās četrās spēlēs liepājnieki varēja lepoties ar izcīnītām trim uzvarām un vienu zaudējumu, taču smags pārbaudījums bija gaidāms šajā nedēļas nogalē, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesojās iepriekšējās sezonas Schenker līgas komandas – „AVK” un SK „Cēsis”.

Sestdien Liepājā viesojās „AVK” volejbolisti, kas pazīstami kā Armijas volejbola klubs. Diemžēl liepājniekiem nopietnu pretestību daudz pieredzējušākiem spēlētājiem neizdevās izrādīt un visā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar 0:3 (18:25, 20:25, 18:25).

Savukārt, svētdien „Vega 1” volejbolistus sagaidīja ne mazāk nopietns pārbaudījums – SK „Cēsis” volejbolisti. Šī spēle, atšķirībā no sestdienas, tika aizvadīta labāk, par ko liecina pirmais sets, kuru mājinieki uzvarēja pārliecinoši – 25:18.

Diemžēl turpinājums nebija tik spožs un viesi pamazām atguvās no neveiksmīgā sākuma un turpmākos divus setus uzvarēja pārliecinoši – 25:12 un 25:17.

Ceturtajā setā liepājniekiem bija labas izredzes saasināt cīņas gaitu, jo vienu brīdi „Vega 1” volejbolisti atradās priekšā ar (14:10), taču galotni atkal veiksmīgāk nospēlēja pieredzējušie „Cēsu” volejbolisti, kuri triumfēja setā ar 25:21 un visā mačā ar 3:1.

Liepājnieki pēc šīm spēlēm turnīra tabulā ir noslīdējuši krietni vien zemāk – 8. vietā. Taču situāciju var uzlabot piektdien gaidāmā spēle izbraukumā pret pašreizējiem turnīra pastarīšiem – „Ziemeļkurzemes” volejbolistiem, kuri šobrīd čempionātā uzvaras garšu vēl nav izjutuši.

Nākošo spēli Liepājas Olimpiskajā centrā „Vega 1” volejbolisti aizvadīs svētdien, 29. novembrī, kad liepājniekiem pretim stāsies SK „Limbaži” volejbolisti.

Spēles norises vieta paliek nemainīga: Liepājas Olimpiskā centra sporta zāle Nr. 4 (volejbola zāle). Spēles sākums pulksten 14:00. Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV