Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Riders Agency rīkos snovborda piedzīvojuma nedēļu bērniem

Riders Agency, 25.11.2009. 09:55 | komentāri (1)

Apvienība Riders Agency sadarbībā ar Sniegaklubu un Burusports piedāvā snovborda un slēpošanas piedzīvojumu nedēļu bērniem vecumā no 9 līdz 14 gadiem, kas no 25. līdz 30. decembrim norisināsies atpūtas kompleksā „Mežezers”.
Riders Agency rīkos snovborda piedzīvojuma nedēļu bērniem

Apnikušas garlaicīgas brīvdienas pie TV vai datora? Pasākuma organizatori piedāvā Ziemassvētku brīvdienas pavadīt aktīvās atpūtas gaisotnē kopā ar citiem sniega mīļotājiem. Nav svarīga iepriekšējā pieredze un iemaņas, nozīmīga ir vēlme piedalīties, iemācīties ko jaunu un iegūt jaunus draugus.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, piedzīvojumu nedēļa piedāvā profesionālus slēpošanas un snovborda treniņus uz kalna, interesantas spēles un aktivitātes brīvajā laikā, kā arī noslēgumā sacensības un pārsteigumus no atbalstītājiem - Burusports, Ādažu čipsi, Aerodium, Infoski, Pedro, Sniegaklubs.. Naktsmītnes un ēdināšanu nodrošina atpūtas komplekss„Mežezers”, kas atrodas Odzes ezera krastā, 127 km no Rīgas centra, Pļaviņu novadā.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc līdz 10. decembrim aicinām pieteikties rakstot mums: snieganometne@gmail.com , sīkāku informāciju meklējiet www.ridersagency.com,

Veicinot snovborda attīstību Latvijā, Riders Agency komanda dažādos sastāvos jau piekto gadu piedāvā snovborda un slēpošanas aktivitātes bērniem Latvijā un ārzemēs.


Pieteikšanās:

Baiba Suseja
Riders Agency
Mob,: +371 26052828
snieganometne@gmail.com

Seko mums: http://twitter.com/ridersagency
www.ridersagency.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV