Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Aldaris kļūs par Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsponsoru

Vita Ļebedeva, 04.12.2009. 12:16

Latvijas lielākā alus darītava Aldaris Olimpiskajā gadā kļūs par Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsponsoru. Šodien svinīgi tika parakstīta abu pušu vienošanās, kuras termiņš būs trīs gadi.

A/s Aldaris valdes priekšsēdētāja Ināra Šure:  „Aldara sadarbība ar Latvijas hokeja federāciju ļaus atbalstīt Latvijas valstvienības gatavošanos Pasaules hokeja čempionātam, kā arī veicinās jauno hokejistu izaugsmi. Ar Hokeja federāciju esam kopā jau septiņus gadus. Tagad esam vienojušies par abpusēji izdevīgu sadarbību arī uz turpmākajiem trim gadiem. Jau šobrīd zinu, ka ieguvēji būsim gan mēs, gan Latvijas hokejs kopumā”.

A/s Aldaris izpilddirektors Tomass Panteli (Thomas Panteli): „Šobrīd, kad valsts līmenī sportam budžets tiek dramatiski samazināts, ir ļoti svarīgi saglabāt sportiskās tradīcijas un elkus, lai jaunatnei arī grūtākos apstākļos būtu motivācija tiem līdzināties un aktīvi darboties. Manuprāt, ļoti būtiska nozīme ir arī tam, ka Aldaris kā tirgus līderis rādām priekšzīmi sporta atbalstīšanā, kad tas Latvijā piedzīvo ne tos pašus vieglākos laikus.”

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans: „LHF lepojas ar Aldari – stabila vērtība hokejā jau vairāku gadu garumā! Tāpēc esam īpaši gandarīti, ka tieši Aldaris – viens no Latvijas atzītākajiem uzņēmumiem – kļūs par mūsu ģenerālsponsoru. Esmu drošs, ka sadarbība būs ļoti veiksmīga, jo mūs vieno gan tradīcijas, gan vēlme būt labākajiem.”

Aldaris sadarbība ar Latvijas Hokeja federāciju tika uzsākta 2002.gadā, un līdz šim alus darītava hokeja attīstībai Latvijā jau ziedojusi aptuveni 350.000 LVL.

Aldaris ir dibināts 1865. gadā un ir lielākā alus darītava Latvijā, kā arī viena no lielākajām Baltijas valstīs. Aldaris ir Carlsberg Group uzņēmums. Aldara produktu portfelī ir aptuveni 50 dažādu dzērienu, kas pārstāv piecas grupas – alu, dzeramo ūdeni, alkoholiskos kokteiļus, bezalkoholiskos dzērienus un enerģijas dzērienus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV