Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Rīgā notiks cīņas par Baltijas un Latvijas MMA tituliem

Jānis Eisaks, 04.12.2009. 13:47

12. decembrī viesnīcā "Reval Hotel Latvija" notiks cīņu sporta organizācijas "WFCA Baltija" rīkotais MMA (Mixed Martial Arts) cīņu šovs "Cage fight WFCA vol.3", kurā „4 man” jeb četru vīru turnīros tiks izcīnītas Latvijas un Baltijas čempiona jostas.
Rīgā notiks cīņas par Baltijas un Latvijas MMA tituliem

Šajā pasākumā būrī dosies A klases sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Šova ietvaros tiks noskaidroti jaunie Latvijas un Baltijas čempioni svara kategorijās līdz 72 kg un līdz 90 kg.

Par Latvijas čempiona jostu svara kategorijā līdz 72 kg cīnīsies četri vīri: Mihails Zabajevs, Valērijs Podjahins, Nikolajs Haustovs un Valērijs Mikalauskas.

Par Baltijas čempiona jostu svarā līdz 90 kg spēkosies: Andrejs Zozuļa (Latvija), Valdas Pocevičus (Lietuva), Daniels Federovskis (Latvija) un Andrejs Monzolo (Igaunija).

Notiks arī divas supercīņas. Pirmā supercīņa būs MMA debitantu duelis: Latvijas čempions boksā Mārtiņš Kukulis cīnīsies ar Latvijas čempionu Tai-boksā Dmitriju Kaļmusu.

Savukārt vakara pēdējā cīņā uz ringa kāps mūsu pašmāju MMA zvaigzne Mārtiņš Egle, kuram pretī stāsies Lietuvas karatē čempions, kurš šobrīd trenējas Anglijā Rimdaugas Kutkaitis.

Biļetes var iegādāties visās „Biļešu serviss” kasēs un „Statoil” degvielas uzpildes stacijās. Ieejas maksa 10 Ls.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV