Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Šovakar VIASAT SPORT BALTIC piedāvās Rīgas „Dinamo” un „AK BARS” spēles tiešraidi kanālā TV6

Ilze Gabrāne, 09.12.2009. 14:14

Šovakar, 9.decembrī, pulksten 19:20 TV6 skatītājiem būs iespēja redzēt sporta kanāla VIASAT SPORT BALTIC (VSB) piedāvāto tiešraidi no Rīgas „Dinamo” mājas spēles ar Kazaņas „Ak Bars”. Spēles laikā VSB sporta studijā pazīstamais sporta eksperts Armands Puče un bijušais Latvijas izlases, NHL un Krievijas Superlīgas vārtsargs Pēteris Skudra.

Rīgas „Dinamo” šodienas pretinieks ir pagājušā gada Gagarina kausa ieguvējs. Šosezon Kazaņas klubam neveicas tik labi – pagaidām tikai 6.vieta Austrumu konferencē. Rīgas „Dinamo” pirmajā sezonas tikšanās reizē Kazaņā uzvarēja ar 3:1. Tāpat KHL čempionus izdevās uzvarēt vienu reizi pagājušajā sezonā. Viens no galvenajiem „Dinamo” uzdevumiem šodien būs neitralizēt Kazaņas pirmo maiņu (Morozovs, Zaripovs, Kapanens) un tās vairākumu.

Decembrī TV6 ēterā VSB piedāvās arī pēdējo „FK Ventspils” grupas turnīra spēli UEFA Eiropas līgā.

Tiešraides:
Trešdiena, 9.decembris, pulksten 19:20, KHL, Rīgas „Dinamo” – „Ak Bars”;
Trešdiena, 16.decembris, pulksten 19:55, UEFA Eiropas līga, „SC Heerenveen” – „FK Ventspils”.

VSB piedāvā Rīgas „Dinamo” spēļu tiešraidēm sekot līdzi savā mobilajā telefonā – saņemot īsziņu par katriem gūtajiem vārtiem un iespēju noskatīties visu gūto vārtu video. Vairāk informācijas meklē VSB mājas lapā – viasatsport.lv

VSB - KHL TV partneris
VSB ir 2009./2010. gada KHL sezonas televīzijas partneri, kas izmanto tiesības pārraidīt plašāko spēļu apjomu TV ekrānos Baltijas valstīs, tai skaitā - Latvijā. Šosezon VSB ēterā var just līdzi Rīgas "Dinamo" cīņai KHL, sekojot līdzi visām mājas un izbraukumu spēlēm (no kurām pieejams signāls). VSB piedāvā ekskluzīvas tiešraides no KHL regulārā čempionāta un izslēgšanas turnīra (play-off) spēlēm, neizpaliks arī Zvaigžņu spēle. VSB sezonas laikā kopskaitā piedāvās aptuveni 100 spēļu pārraides un katru nedēļu nodrošinot vismaz divas tiešraides.

Informācija par VIASAT SPORT BALTIC
VIASAT SPORT BALTIC ir pirmais sporta kanāls Latvijā, kas skatītājiem Latvijā nodrošina svarīgākās nacionālo un starptautisko sporta notikumu pārraides. Kanāls šobrīd pieejams visiem VIASAT Latvija abonentiem. Citu operatoru klientiem, lai redzētu VIASAT SPORT BALTIC, jāvēršas pie sava pakalpojuma sniedzēja.

Vairāk:    
www.viasatsport.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV