Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Iknedēļas minisacensības „Milzkalna” snovparkā turpinās arī šozeson

Lauris Ābele, 21.12.2009. 15:32

Atceroties pagājušo ziemas sezonu šis iknedēļas pasākums ir lieliska iespēja pārbaudīt savas snovbordista vai slēpotāja spējas un gūt prieku, neatkarīgi no tā vai esi tautas klasē, vai vēlies sacensties ar spēcīgākiem braucējiem. Šo trešdien „Milzkalna” minisacensību sessija būs gan pa slaidiem, gan pa tramplīniem.
Iknedēļas minisacensības „Milzkalna” snovparkā turpinās arī šozeson

Minisacensībās „Milzkalna” snovparkā notiks katru trešdienu no pulksten 18:00 un piedalīties var jebkurš snovbordists vai slēpotājs.

Speciālā dalības maksa joprojām draudzīga - 4Ls, kas reizē ir arī pacēlāja karte snovparkam no 18:00 – 24:00. Pa kalnu var brīvi braukt un cienāties ar BBQ jebkurš, pat ja nepiedalās.

Balvās „Milzkalna” pacelāja kartes 15Ls, 10Ls un 5Ls vērtībā – tā, lai pietiek visai nākamajai nedēļai. Sezonas beigās tiks noteikts arī gada uzvarētājs, kurš iegūs nākamās sezonas pacēlāja karti.

Būs sašeipot parks, BBQ un DJ mūzika. Reģistrācija „Milzkalna” kasēs. Kopumā tramplīni šosezon ir lielāki un gaidāmi vēl pāris pārsteigumi.

Papildus informācija un sacensību nolikums iekš www.milzkalns.lv

Informatīvais atbalsts: www.boards.lv www.sniegaklubs.lv www.triecienspeks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV