Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Rīdziniekiem tiek piedāvātas aktīvās atpūtas iespējas

Indra Vilde, 04.01.2010. 16:08

Līdz ar sniegu un salu Rīgā darbību uzsāk slidotavas un slēpošanas trases, lai dotu iespēju rīdziniekiem un pilsētas viesiem baudīt ziemas priekus un aktīvi atpūsties svaigā gaisā.

Blakus Rātsnamam darbu uzsākusi Pašvaldības atbalstīta slidotava, kurā ar savām slidām slidošana ir bez maksas. Slidotava strādā no plkst. 10.00 līdz 22.00 un tiem, kuriem pašiem savu slidu nav, iespējams inventāru iznomāt.

Tāpat biedrība „Avantis” informē, ka sadarbībā ar SIA „Skate” tiek plānota publiskās slidotavas izveide arī Grīziņkalna skeitparka teritorijā. Slidotavas darba laiks paredzēts no plkst. 15.00 līdz 21.00 – darba dienās, savukārt brīvdienās tā būs atvērta no plkst. 11.00 līdz 21.00 Arī Grīziņkalnā būs pieejama slidu noma.

Rīgas pilsētā Uzvaras bulvārī jau vairākus gadus darbojas Rīgas pašvaldības izveidota mākslīgā sniega trase, kas tiek īpaši veidota, uzturēta un kopta, lai visi slēpot gribētāji varētu aktīvi atpūsties, neizbraucot no pilsētas. Pie trases no plkst. 10.00 līdz 21.00 darbojas inventāra nomas punkts, kurā par trīs latiem stundā iespējams iznomāt slēpes un zābakus. Pati trase bez maksas ir pieejama visu diennakti. Inventāra nomas punkts darbojas arī Mežaparkā, tomēr jāatzīmē, ka tur nav īpaši veidotas slēpošanas trases.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV