Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Vai "Rīga 2000" nākamajā sezonā atgriezīsies Baltkrievijas čempionātā?

LETA, 25.04.2007. 11:30

Iespējams, nākamajā sezonā Baltkrievijas atklātajā hokeja čempionātā atgriezīsies Latvijas čempionvienība "Rīga 2000", ziņo interneta portāls "belarushockey.com".
Vai "Rīga 2000" nākamajā sezonā atgriezīsies Baltkrievijas čempionātā?
Tomēr Baltkrievijas Hokeja federācijas Preses dienests portālam informāciju neapstiprināja, piebilstot, ka jautājums atrodas izskatīšanas stadijā. Skaidrībai par "Rīga 2000" spēlēšanu Baltkrievijā vajadzētu būt tuvāko dienu laikā.

Iepriekš "Rīga 2000" prezidents Viesturs Koziols apstiprināja, ka norisinās pārrunas par komandas iespējamo dalību kādas citas valsts čempionātā. Tomēr Koziols stāstīja, ka skaidrība būšot maijā pēc pasaules čempionāta beigām.

Koziols informēja, ka "Rīga 2000" piedalīsies Latvijas atklātajā čempionātā. Tomēr, ja būs iespējams, pieteiksies arī dalībai citā līgā. "Jau tagad pilnīgi droši varam teikt, ka finansējumu vismaz saglabāsim iepriekšējā līmenī. Turpinām sadarbību ar mūsu sponsoriem, saglabāsim arī Rīgas domes atbalstu. Taču mūsu mērķis ir virzīties uz priekšu, tāpēc pieliksim maksimālus pūliņus, lai startētu arī kur citur."

Kā zināms, "Rīga 2000" marta beigās piekto reizi izcīnīja Latvijas čempionu titulu, par spēcīgāko komandu valstī kļūstot ceturto reizi pēc kārtas. Šī bija pirmā sezona, kad rīdzinieki nepiedalījās vai nu Austrumeiropas Hokeja līgas (AEHL) meistarsacīkstēs, vai Baltkrievijas atklātajā čempionātā.

Ar "Rīgu 2000" arī nākamajā sezonā strādās galvenais treneris Normunds Sējējs. "Mēs uzticamies Normundam un gribam, lai viņš turpinātu darbu," uzsvēra Koziols. "Vienošanās par to jau ir panākta. Šī viņam bija pirmā sezona galvenā trenera "ādā". Sējējam bija grūti, bet viņš tika galā ar saviem pienākumiem, pārvarēja grūtības un izcīnīja Latvijas čempionu titulu."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV