Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

„Vega 1” piedzīvo zaudējumu piecos setos

Mārtiņš Kozlovskis, 11.01.2010. 10:48

Sestdien, 9. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā otro riņķi Nacionālajā volejbola līgā vīriešiem uzsāka Liepājas volejbola komanda „Vega 1”, kas spraigā piecu setu cīņā cieta zaudējumu vieniem no čempionāta līderiem „RTU” ar rezultātu 2:3 (14:25, 20:25, 25:23, 25:15, 9:15).
„Vega 1” piedzīvo zaudējumu piecos setos

Turnīra tabulā krietni vien augstāk atradās „RTU” volejbolisti, kuri Liepājai nedrīkstēja atļauties zaudēt punktus, lai turpinātu cīņu par vadošajām pozīcijām. Savukārt, liepājniekiem, pretēji sezonas sākumam, turpinājums nebija tik veiksmīgs.

Favorītu lomā bija viesu volejbolisti, kuri pār liepājniekiem izcīnīja pārliecinošu (3:0) uzvaru arī iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē Rīgā, taču šoreiz spēle bija daudz spraigāka un mača uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešami visi pieci seti.

Pirmos divus setus daudz pārliecinošāk aizvadīja viesi, kuri tos uzvarēja ar 25;14 un 25:20. Taču liepājnieki padoties negrasījās un no nepatīkamā 0:2 sāka atspēlēties. Vispirms, trešajā seta galotnē tika izcīnīta uzvara ar 25:23, bet ceturtajā setā viesi tika pārspēti daudz pārliecinošāk – 25:15.

Šķita, ka liepājnieki ir panākuši lūzumu spēlē, taču viesi spēja saņemties un tomēr uzvaru Liepājas puišiem šajā mačā neatdeva, uzvarot izšķirošo setu ar 15:9.

Lai arī tika piedzīvots zaudējums piecu setu cīņā, taču punkts ir nopelnīts un spēlētāji parādīja raksturu, atspēlējoties no nelabvēlīgā 0:2. Spēle bija interesanta un cerams, ka tādas būs arī turpmāk.

Nākošo maču „Vega 1” aizvadīs jau šo ceturtdien, 14. janvārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā viesosies „Ziemeļkurzemes” volejbolisti, kas turnīra tabulā atrodas pēdējā 11. vietā ar izcīnītu vienu punktu līdz šim 12 aizvadītās spēlēs. Sākotnēji spēle bija paredzēta 23. janvārī, taču tā tika pārcelta uz 14. janvāri, pulksten 19:00.

Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskā centra volejbola zāle.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV