Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

LAČ līderu rotācija

Vita Ļebedeva, 11.01.2010. 13:56

Līdz Latvijas atklātā čempionāta hokejā ceturtdaļfinālam ir atlikuši divi mēneši. Tajā piedalīsies četras labākās regulārā čempionāta komandas un Baltkrievijas atklātajā čempionātā spēlējošās komandas „Liepājas metalurgs” un „Dinamo juniors”.
LAČ līderu rotācija

Šobrīd regulārā čempionāta vadībā ir "Ozolnieki/MONARCH". Septiņpadsmit spēlēs komanda ir nopelnījusi 44 punktus. Otrajā vietā pagaidām atrodas DHK "Latgale", kurai ir 37 punkti 22 spēlēs. Viņiem cieši seko arī Liepājas un Elektrēnu komandas. Tomēr teorētiski arī Rīgas un Ogres jaunieši var iekļūt izslēgšanas spēļu turnīrā.

Daugavpils komandai ir labas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā tieši virslīgas regulārā čempionāta uzvarētāja statusā. Jo rezultatīvākie spēlētāji, vārtu guvēji un piespēlētāji šobrīd ir DHK "Latgale" hokejisti.

Jāatgādina, ka Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā www.lhf.lv ir iespēja sekot Virslīgas spēļu gaitai on-line režīmā. Ir apskatāma arī katra spēlētāja statistika, komandu rezultāti dažādās pozīcijās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV