Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pirmais Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā bez vēja

Laura Komisare, 15.01.2010. 09:20

Nepietiekama vēja stipruma dēļ sacensības nebija iespējamas un aizvadītais posms “WWEC 2010 SaimaaGardens”, kas norisinājās Somijā, Lappeenranta no 8. līdz 10. janvārim, palika bez rezultātiem.
Pirmais Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā bez vēja

Viss bija sagatavots sacensībām un sestdienas rītā, kā plānots, notika dalībnieku reģistrācija. Kopā 21 dalībnieks bija gatavs uzsākt sacensības kuru katru brīdi - somu un latviešu ziemas vindsērfinga braucēji, kas pārstāvēja tādus klubus kā Kallvik Surf \Airice, NSK, Surfing Ry, LRPS, Hysurf, KPS, Burusports, Rietumkrasts, kā arī kaitborda sacensību dalībnieki, to skaitā braucēji no Krievijas kaitborda kluba Overpower.

Cerība, ka sacensības tomēr notiks, nepameta ne mirkli. Slaloma disciplīnai traucēja ne tikai nepietiekamais vēja stiprums, bet arī sasaluša sniega slānis uz ledus. Lai uzlabotu ledus kvalitāti sacensību organizatori kopā ar sacensību dalībniekiem pavadīja laiku tīrot ledu. Trase bija attīrīta, taču abās sacensību dienās tā arī nepūta pietiekama stipruma vējš.

Tika pasniegtas trīs balvas, „Best Try awards” – Latvijas komandai, jaunākajai pasākuma dalībniecei, 12 gadus vecajai Jeļenai Kaļiņinai no Krievijas un vietējam kaitboarda braucējam Teppo Valtonenam.

Bildes no pasākuma apskatāmas Eiropas kausa ziemas vindsērfingā 2010 oficiālajā mājas lapā www.winterwindsurf.com.

Nākamais Eiropas kausa ziemas vindsērfingā 2010 posms norisināsies Lietuvā no 29. līdz 31. janvārim.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV