Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

VIASAT Hockey - pasaules labākās hokeja līgas vienā kanālā

Ilze Gabrāne, 18.01.2010. 14:17

Jau no 12. janvāra VIASAT Latvijā piedāvā specializēto hokeja kanālu – VIASAT Hockey, kas nodrošinās visu nozīmīgāko hokeja pasaules notikumu translācijas un vidēji desmit spēļu tiešraides nedēļā. VIASAT Hockey pieder pārraides tiesības Nacionālajai hokeja līgai (NHL) un Kontinentālajai hokeja līgai (KHL), tajā skaitā arī visām „Rīgas Dinamo” spēlēm.

VIASAT Hockey līdzās NHL un KHL spēlēm piedāvās arī gada gaidītāko un spilgtāko notikumu – Pasaules čempionātu hokejā, kā arī sekos līdzi vienai no vadošajām Zviedrijas un Skandināvijas hokeja līgām – Allsvenskan.

Valts Ermansons, VIASAT Latvija vadītājs: „Hokejs Latvijā neapšaubāmi ierindojas starp skatītākajiem sporta veidiem, tādēļ esam gandarīti, ka hokeja faniem Latvijā varam piedāvāt nozīmīgāko lokālo un starptautisko notikumu translācijas. Ar jauno kanālu VIASAT kļūst par vadošo hokeja līgu translāciju nodrošinātāju Latvijā, piedāvājot vairāk nekā 300 hokeja tiešraides sezonā.

NHL un KHL ir vadošās profesionālās līgas pasaulē, kuras tagad pieejamas vienā kanālā. VIASAT Hockey kanāla ieviešana bagātinās mūsu piedāvāto sporta saturu un papildinās pirms gada izveidoto vienīgo lokāli producēto sporta kanālu VIASAT SPORT BALTIC, ko jau iecienījuši un augstu novērtējuši sporta skatītāji.”
    
VIASAT Hockey NHL regulārās sezonas laikā no oktobra līdz aprīlim piedāvās piecas tiešraides katru nedēļu, kā arī jaunumus un NHL ikdienas apskatus. Tāpat, kopā ar ESPN, VIASAT Hockey pieder pārraižu tiesības uz visām Stenlija kausa izslēgšanas spēļu translācijām no aprīļa līdz jūnijam.

Šo svētdien Oskara Bārtuļa ”Philadelphia Flyers” tiksies ar pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvējiem ”Pittsburg Penguins”. Neabšaubāmi, NHL klubu spēlēs varēsim sekot līdzi arī vēl Raita Ivanāna ”Los Angeles Kings” un Kārļa Skrastiņa ”Dallas Stars” sniegumam.

VIASAT Hockey kanālā NHL un KHL spēļu translācijas tiks nodrošinātās latviešu valodā. Jaunais kanāls papildinās vienīgo Baltijas oriģinālsatura sporta kanālu Viasat Sport Baltic, sporta kanālu Viasat Sport East un golfa kanālu Viasat Golf. Jaunais hokeja kanāls būs pieejams tikai VIASAT skatītājiem.

Tiešraides:
Pirmdiena, 18.janvāris, pulksten 19:00, NHL, Boston Bruins – Ottawa Senators;
Otrdiena, 19.janvāris, pulksten 18:45, Hockeyallsvenskan, AIK – Leksand;
Otrdiena, 19.janvāris, pulksten 1:05, NHL, Washington Capitals – Detroit Red Wings;
Trešdiena, 20.janvāris, pulksten 18:45, Hockeyallsvenskan, Sundsvall – Bofors;
Ceturtdiena, 21.janvāris, pulksten 17:25, KHL, CSKA Moskva – Ak Bars Kazan;
Ceturtdiena, 21.janvāris, pulksten 1:05, NHL, Tampa Bay Lightning – Toronto Maple Leafs;
Piektdiena, 22.janvāris, pulksten 18:45, Hockeyallsvenskan, Leksand – Mora;
Sestdiena, 23.janvāris, pulksten 19:00, NHL, Boston Bruins – Ottawa Senators;
Svētdiena, 24.janvāris, pulksten 14:55, KHL, Dynamo Moskva – Atlant;
Svētdiena, 24.janvāris, pulksten 21:00, NHL, Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins.


Par VIASAT

VIASAT ir daļa no Modern Times Group MTG AB – lielākās mediju grupas Skandināvijā un Baltijas reģionā. MTG AB grupā ietilpst arī tādas Latvijā pazīstamas kompānijas kā TV3, 3+ un Star FM. VIASAT sasniedz apmēram 125 milj. cilvēku 29  valstīs ar bezmaksas TV kanāliem Čehijā, Ungārijā, Slovēnijā, Bulgārijā, Maķedonijā un Ganā, kā arī Ukrainā, un maksas kanāliem centrālajā un Austrumeiropā, kā arī ASV. MTG grupa ir lielākais akcionārs Krievijas neatkarīgajā TV grupā CTC Media.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV