Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

FK „Rīga” atkal pārsteidz un nostiprinās vadībā

Gatis Kreceris, 26.04.2007. 09:10 | komentāri (1)

"LMT Virslīgas" ceturtās kārtas spēlē par kārtējo pārsteigumu parūpējās FK „Rīga” futbolisti, kuri savās mājās ar 1:0 pārspēja FC „Skonto” vienību. Līdz ar šo uzvaru FK „Rīga” nostiprināja savas pozīcijas turnīra tabulas galvgalī.
FK „Rīga” atkal pārsteidz un nostiprinās vadībā

Galerijas:

Spēli aktīvāk iesāka viesi, Skonto futbolisti un jau 6. minūtē Perepļotkinam bija laba iespēja izvirzīt vadībā savu komandu, taču viņa raidītā bumba lidoja vārtiem secen. Arī turpinājumā spēles gaitu kontrolēja skontieši, viņu aktivitāšu dēļ FK Rīga futbolisti bieži pārkāpa noteikumus. Puslaika 38. minūtē mājinieki izveidoja pretuzbrukumu un guva vārtus. Pēc Landireva piespēles Skonto soda laukumā Agafonovs trieca bumbu zem vārtu pārliktņa. Pirmās 45 minūtēs beidzās ar 1:0 FK Rīga labā.

Otrajā puslaikā teritoriāls pārsvars piederēja skontiešiem, taču vārtus gūt viņiem neizdevās. Viesu centrējumus veiksmīgi neitralizēja Rīgas aizsargi, neļaujot izveidot bīstamus uzbrukumus. Mačs beidzās ar rezultātu 1:0 FK “Rīga” labā. Šī bija Rīdzinieku ceturtā uzvara četrās spēlēs, tādējādi FK “Rīga” nostiprināja savas pozīcijas turnīra tabulas galvgalī. Skonto futbolisti ar četrās spēlēs izcīnītajiem sešiem punktiem atrodas turnīra tabulas piektajā vietā.

FK Rīga - Skonto FC 1:0 (1:0) Agafonovs (38)

Pārējo ceturtās kārtas spēļu rezultāti:

Ventspils - Dinaburg 4:0 (0:0) Sokolovs (50), Rimkus (59), Ndeki (65), Ritus Krjauklis (90).
SK Liepājas metalurgs – JFK Olimps 1:0 (0:0) Kecs (21).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV