Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Sāk iezīmēties čempionāta līderi

Mārtiņš Kozlovskis, 01.02.2010. 16:18

Sestdien, 30. janvārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas visas piecas trešās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un pamazām sāk iezīmēties tās komandas, kuras, šogad varētu būt starp galvenajām favorītēm uz čempiontitulu.

Kopumā šajā dienā tika aizvadītas visas piecas trešās kārtas spēles un piecu stundu garumā skatītāji tika priecēti ar 70 kopā gūtajiem vārtiem. Arī šoreiz pārsteigumi izpalika un uzvaras izcīnīja komandas, kuras spēkos, objektīvi, bija tomēr spēcīgākas.

Trešās kārtas pirmajā mačā savā starpā tikās „Tosmares kuģu būvētavas” futbolisti un komanda „Rajoņņiki”. Spēle noslēdzās ar pārliecinošu „Tosmares” futbolistu uzvaru (13:3) un kā vēlāk izrādījās, šis rezultāts bija vispārliecinošākais no visām trešās kārtas spēlēm.

Otrajā spēlē tikās „BTA” un „ColdGel” spēlētāji. „BTA” futbolisti līdz šim divās aizvadītajās spēlēs bija cietuši divus zaudējumus un šī sērija tika turpināta arī šoreiz, jo ar rezultātu 4:11 tika kapitulēts „ColdGel” futbolistiem, kuriem šī bija pirmā spēle čempionātā.

Trešajā šīs dienas mačā tikās „Nīcas” un „Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds” apvienotā komanda. Spēle kopumā bija itin līdzīga, taču uzvaru ar rezultātu 8:5 izcīnīja „Liepājas Papīrs/Kurzemezs Vārds” apvienotā komanda, tādējādi sagādājot „Nīcas” futbolistiem otro zaudējumu čempionātā. Četrus vārtus uzvarētāju labā šajā mača guva Aldis Kleins, kļūstot par šā brīža rezultatīvāko spēlētāju (atgādinām, ka iepriekšējā spēlē pret „Grobiņas pagasta” futbolistiem A.Kleins izcēlās ar 7 trāpījumiem vārtu četrstūrī)

Interesanta izvērtās spēle starp „UPTK” un „Olymp Sports” futbolistiem. „Olymp Sports” spēlētāji spēles gaitā bija vadībā pat ar (4:0), un vēlāk ar (7:4), taču beigās pamanījās savu iekrāto pārsvaru izsēt un piedzīvot zaudējumu – 7:8. Uzvarētājiem pa trīs vārtiem guva Vjugars Askerovs un Denis Kazaks. Savukārt, zaudētājiem četrus vārtus guva Konstantīns Trojanovs.

Dienas pēdējā spēlē tikās „Grobiņas pilsētas” un „Grobiņas pagasta” futbolisti. Iepriekšējās divās spēlēs smagus zaudējumu ar (1:23) un (1:19) bija piedzīvojuši „Grobiņas pagasta” futbolisti un bija jānotiek mazam brīnumam, lai izbēgtu no neveiksmes arī šajā mačā. Šoreiz rezultāts gan nebija tik iespaidīgs, taču kopumā pārāki tomēr bija „Grobiņas pilsētas” futbolisti (8:3), tādējādi izcīnot savu otro uzvaru čempionātā.

Līdz ar to, pamazām sāk iezīmēties tās komandas, kuras visticamāk sadalīs vadošās trīs vietas čempionātā. Šobrīd vēl bez zaudējumiem cīņas turpina četras komandas („Tosmares kuģu būvētava”, „UPTK”, „Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds” un „ColdGel”), lai gan pēdējie no minētajiem ir aizvadījuši tikai vienu spēli.

Nākošās spēles tiks aizvadītas jau šo svētdien, 7. februārī, kad tiks aizvadītas visas piecas ceturtās kārtas spēles.

Spēļu kalendārs (7. februāris):

12:00 Tosmares kuģu būvētava - UPTK
13:00 Nīca - Grobiņas pagasts
14:00 Olymp Sports - Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds
15:00 ColdGel - Medzes pagasts
16:00 BTA - Grobiņa

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.

Ieeja: bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV