Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

"Optibet.com": Latvijai būs olimpiskā medaļa

"PR-Līnija", 05.02.2010. 11:43

Vienīgā latviešu totalizatora Optibet.com eksperti ir pārliecināti, ka šajās Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vankūverā mūsu valsts spēs izcīnīt olimpiskās godalgas (koeficients 1.30 pret 3.22).

Pirmais, uz ko koncentrētas mūsu cerības, ir mūsu bobslejistu četrinieks ar Jāni Miņinu priekšaugā. Tāpat lieliskas iespējas iegūt medaļu ir skeletonistam Martinam Dukuram, Eiropas čempionam un pasaules kausa ieguvējam.

Pašas cerīgākās prognozes iegūt Olimpisko zelta medaļu noteikti ir Miņina vadītajai, pieredzes bagātajai komandai. Jānis ir ieguvis daudz apbalvojumus bobsleja trasē un tika atzīts par labāko sportistu Latvijā 2009.gadā. Etapā līdz Vankūveras Olimpiskajām spēlēm četrinieks ieguvis sudraba medaļu Pasaules kausa izcīņā. Labs starts jaunu virsotņu iekarošanai.

Pirms starta Vankūverā skeletonists Martins Dukurs kļuva par 2009/10. gada Pasaules kausa izcīņas uzvarētāju un 2010.gada Eiropas čempionu. Šie iespaidīgie rezultāti ļauj cerēt uz Olimpisko trofeju.

Tāpat ir pamatotas iespējas cerētu uz mūsu biatlonistu panākumiem. Šīs sezonas Pasaules kausa ceturtajā etapā neaizvietojamais Latvijas biatlonists Ilmārs Bricis vīriešu stafetē otro etapu veica kā līderis. Atliek vien cerēt, ka Olimpiskajā distancē Ilmārs spēs veiksmīgi nodemonstrēt savu potenciālu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV