Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Skonto FC” meklē komandas talismanu

Uldis Strautmanis, 05.02.2010. 11:51

Futbola klubs „Skonto FC” izsludina konkursu par komandas talismanu, kurš spēļu laikā turpmāk atbalstīs komandu un uzmundrinās līdzjutējus stadionā.

„Skonto FC” talismanam jāasociējas ar Rīgu, talismanam jābūt ir pozitīvam tēlam un arī pietiekami atraktīvam, lai tas kļūtu par visas komandas un līdzjutēju mīluli. Talismans drīkst būt gan kāds priekšmets vai arī dzīva būtne, talismanam ir jābūt arī ar skanīgu vārdu.
 
Konkursā drīkst piedalīties visi interesenti. Savu izvēlēto talismanu skices, talismana iespējamos vārdus un sava izstrādātā varianta pamatojuma vēstuli jāsūta uz e-pastu skontofc.konkurss@gmail.com, norādot konkursa dalībnieka vārdu un uzvārdu, e-pasta adresi un telefona numuru, lai pēc konkursa „Skonto FC” varētu sazināties ar uzvarētājiem . Konkurss risināsies līdz 31.augustam, bet pēc šī datuma „Skonto FC’ izvēlēsies trīs labākos variantus, par kuriem līdzjutēji komandas mājas lapā internetā varēs balsot un noteikt uzvarētāju. Konkursa uzvarētājs balvā iegūs 250 latus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV