Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Svētdien uz Vankūveru dodas skeletonisti

Ilze Āķe – Vīksne, 05.02.2010. 17:05

Svētdien, 7.februārī, uz XXI ziemas Olimpisko spēļu mājvietu Vankūveru dosies Latvijas Olimpiskās delegācijas skeletonisti Martins un Tomass Dukuri ar savu treneri un tēvu Daini Dukuru, kuri no starptautiskās lidostas „Rīga” lidos ar aviokompānijas „Lufthansa” reisu 14:30.
Svētdien uz Vankūveru dodas skeletonisti

Skeletonisti Rīgas lidostā satiksies pulksten 13:00. Tajā pat laikā lidostā būs sastopami arī abi skeletona palīgi Matiass Biedermans, Ivo Pakalns un kamaniņu komanda – Agnese Koklača, Oskars Gudramovičs, Pēteris Kalniņš, Aivars Kalniņš un Atis Strenga.

Otrdien, 9. februārī, pulksten 14:15 aizlidos lielākā daļa Latvijas Olimpiskās delegācijas, jo šajā dienā uz Vāciju, lai Frankfurtē aizvadītu pārbaudes spēli, dosies Latvijas Olimpiskā hokeja izlase. Pārbaudes spēle būs 10. februārī, bet tālāk uz Vankūveru hokejisti lidos 11. februārī. Kopā ar hokejistiem, bet taisnā ceļā uz Vankūveru, dosies kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks, vīriešu izlase biatlonā – Ilmārs Bricis, Andrejs Rastorgujevs, Edgars Piksons, Kaspars Dumbris, Kristaps Lībietis, viņu treneris Vitālijs Urbanovičs ar saviem palīgiem Aivaru Bogdanovu un Intaru Spalviņu, kā arī Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, delegācijas preses sekretāre Marita Vilciņa un mediķi Aldis Cīrulis un Edvīns Lešenkovs.

XXI ziemas Olimpiskās spēles Vankūverā notiks no 12. līdz 28.februārim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV