Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

LFF līgumu vērtība ar Nordea banku pārsniedz vienu miljonu latu

Mārtiņš Hartmanis, 08.02.2010. 15:58

Nordea banka un Latvijas Futbola federācija (LFF) šodien, 8.februārī, preses konferencē par EURO 2012 izlozi un Latvijas izlases plāniem parakstīja sadarbības līgumu vēl uz diviem gadiem, un līdz ar to kopējā sadarbības summa kopš tās uzsākšanas 2004.gadā pārsniegusi vienu miljonu latu.

Līgumu šodien Nordea mājā preses konferencē parakstīja Nordea bankas valdes loceklis Gustavs Eglītis un LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis. Preses konferencē Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs informēja par savu skatījumu uz 2012.gada Eiropas futbola čempionāta izlozes rezultātiem.

“Mums ir visneprognozējamākā grupa. Nav izteiktu favorītu. Pēc spēka komandas ir vienādas. Cikls nesāksies pēc pusgada, bet tas jau ir sācies –  futbolistiem jāgatavojas jau tagad. LFF vadībai jāuzstāda uzdevums, bet mūsējais mērķis ‘a priori’ ir uzvara jebkurā spēlē,” preses konferencē uzsvēra 101.labākais pasaules treneris A.Starkovs (pēc IFFHS datiem). Viņš arī sniedza savu novērtējumu par katru no gaidāmo pretinieku, ko varēs skatīt arī LFF.lv piedāvātajā preses konferences video.

G.Eglītis pauda gandarījumu par sadarbības pagarināšanu un uzsvēra, ka sadarbības kopsumma viņaprāt ir lielākā Latvijas sporta vēsturē: “Šodien noslēgtais sponsorēšanas līgums ir apliecinājums bankas un LFF veiksmīgajai līdzšinējai sadarbībai jau sešu gadu garumā. To var nosaukt par “miljonu vērtu”, vienu no lielākajiem sponsorēšanas projektiem Latvijas sporta vēsturē, jo bankas investīcijas futbolā sastāda nu jau vairāk kā vienu miljonu latu. Mēs ceram, ka Nordea atbalsts palīdzēs Latvijas futbolistiem sasniegt ambiciozos mērķus nākamajā 2012.gada Eiropas futbola čempionāta kvalifikācijas ciklā.”

J.Mežeckis informēja par izlases spēļu plāniem: Par 3.marta draudzības spēli ar Angolu LFF gaida atbildi no aģenta. Tāpat 3.martā Kiprā iespējama draudzības spēle pret Armēniju un mājiniekiem, ja kiprieši nespēlēs pret Islandi, ar kuru ielozēti vienā grupā.

Runājot par izlozēto grupu un kalendāru, J.Mežeckis informēja, ka 7.martā Atēnās ieplānota EURO 2012 “F” kvalifikācijas grupas pārstāvju tikšanās, kurā notiks diskusijas par iespējamo spēļu kalendāru. Par spēļu kalendāru Latvijai, Maltai, Gruzijai, Izraēlai, Horvātijai un Grieķijai jāvienojas līdz 9.martam. Ja tas tomēr nebūs sastādīts, tad līdzīgi kā iepriekšējā kvalifikācijas ciklā kalendārs tiks izlozēts un tas varētu notikt 23.martā – UEFA kongresa laikā Telavivā, Izraēlā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV