Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Vārtus sargās Naumovs un Muštukovs

Vita Ļebedeva, 10.02.2010. 13:11

Latvijā jau ir pusdienlaiks, savukārt Frankfurtē Latvijas hokeja izlasei tikko beidzās rīta treniņš. Tajā piedalījās 19 laukuma spēlētāji un trīs vārtsargi.

Pēc treniņa izlases treneri paziņoja, ka šī vakara spēlē Latvijas izlases vārtus uzticēs sargāt spēles pirmajā daļā Sergejam Naumovam, bet otrajā Ervīnam Muštukovam. Savukārt izlases pirmajam vārtsargam Edgaram Masaļskim ir iedota neliela atslodze, lai pilnvērtīgi sagatavotos Olimpiskajam turnīram.

Pēdējā pārbaudes spēle pirms Vankūveras ar Vācijas izlasi sāksies plkst. 20:30 pēc Latvijas laika. Pēc spēles Latvijas valstsvienības hokejā galvenais treneris Oļegs Znaroks nosauks tos spēlētājus (vai spēlētāju), kuri dosies mājup. Bet pārējie spēlētāji kravās somas, lai 11. februārī plkst. 9:55 (Vācijas laiks) lidotu uz Vankūveru.

Ņemot vērā, ka „Eissport” ledus hallē ir ļoti auksti, it īpaši pie spēlētāju soliņiem, Latvijas izlases treneru sastāvs šī vakara spēlē ar komandu strādās siltajās Olimpiskajās drēbēs, nevis kā ierasts – uzvalkos. Jo veselība ir jāsaudzē arī komandas vadībai!

Jāpiebilst, ka biļete uz Latvijas – Vācijas pārbaudes spēli vidēji maksā 25 Euro. Pilsētā ir izvietoti vairāki informatīvi stendi par paredzētajām sacensībām.

Sarkanā maiņa: Aleksandrs Ņiživijs, Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Cipulis, Arvīds Reķis, Georgijs Pujacs.

Zilā maiņa: Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts, Ģirts Ankipāns, Oļegs Sorokins, Krišjānis Rēdlihs.

Melnā maiņa: Lauris Dārziņš, Aleksejs Širokovs, Miķelis Rēdlihs, Rodrigo Laviņš, Guntis Galviņš.

Dzeltenā maiņa: Roberts Bukarts, Armands Bērziņš, Gints Meija, Kristaps Sotnieks.

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs, Sergejs Naumovs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV