Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Betway.com: Latvija olimpiādē izcīnis vismaz vienu medaļu

Raimonds Andžāns, 12.02.2010. 11:37

Sākoties 21. Ziemas Olimpiskajām spēlēm, interneta totalizatora portāla Betway.com noteiktās likmes liecina, ka  bukmeikeri kā galvenos pretendentus medaļu iegūšanai izvirzījuši skeletonistu Mārtiņu Dukuru un Jāņa Miņina bobsleja četrinieku. M. Dukuram tiek prognozēta vienīgā zelta medaļa no Latvijas, J.Miņina četriniekam – iekļūt labāko trijniekā.

Eiropas čempiona un pasaules kausa ieguvēja M. Dukura izredzes iegūt Vankūveras Olimpiādes zeltu tiek vērtētas ar 37 % iespējamību. Sīvā konkurencē M. Dukurs par Olimpisko zeltu cīnīsies arī ar savu brāli Tomasu Dukuru, kura izredzes iegūt kādu no godalgotajā vietām, bukmeikeri ir novērtējuši ar 23 % iespējamību. Mārtiņa un Tomasa lielākie konkurenti cīņā par medaļām būs Franks Romels un Sandro Stilike no Vācijas, kā arī mājinieks Džons Montgomerijs.

Par spīti atgadījumam, kad J. Miņins vairākas dienas pavadījia slimnīcā ar aizdomām par aklās zarnas operāciju, bukmeikeru prognozes par Latvijas bobslejistu izredzēm iegūt kādu no kādu no godalgotajām vietām tiek vērtētas augstu, jo Miņina vadītajam četriniekam ir izdevies izcīnīt sudraba medaļu Pasaules kausa izcīņā, turklāt bobsleja sacensības Vankūveras Olimpisko spēļu ietvaros četriniekiem – 26. un 27.februārī.

Vērtējot Olimpisko spēļu dalībvalstu izredzes iegūt lielāko medaļu skaitu, bukmeikeri prognozē, ka visvairāk medaļu Vankūveras olimpiskajās spēlēs ar iegūs Vācija (koeficients 2.2  jeb iespējamība 37 %) aiz sevis atstājot Kanādu (3.00 - 27 %), ASV (4.75 – 17 %), Norvēģiju (7.00 – 11 %) un Krieviju (12.00 – 7 %). Bukmeikeru prognozēs par to, kura valsts iegūs vislielāko skaitu zelta medaļu, līdzīgi tiek vērtētas Vācijas un Kanādas izredzes (2.90 – 29 %).

Vankūveras Olimpiskās spēles norisināsies no 12. līdz 28.februārim, kuru laikā visiem sporta cienītājiem un līdzjutējiem tiek piedāvāta iespēja prognozēt Latvijas un citu valstu sportistu sniegumu un izredzes cīnīties par godalgotām vietām.

Veicot likmi uz kādu no iznākumiem, šī iznākuma piepildīšanās gadījumā, derību slēdzējam tiks izmaksāta likmes summa, kas reizināta ar izmaksas koeficientu. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts. Piemēram, izdarot likmi 1 latu apmērā uz to, ka Vankūveras Olimpiskajās spēlēs Latvijas hokeja izlase kļūs par „B” grupas uzvarētāju (koeficients 500.00), pozitīva iznākuma gadījumā derību slēdzējs iegūst 500 latu.

Totalizatora darbības princips ir derības starp divām pusēm – bukmeikeriem un klientiem. Bukmeikeri piešķir kāda notikuma dažādiem iespējamiem iznākumiem skaitliski izteiktu piepildīšanās varbūtību (koeficientu) uz katru no šiem iznākumiem. Lielākie laimesti tiek iegūti situācijās, kad uzvar negaidītākais prognozējamais rezultāts.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV