Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

"Optibet.com": Pirmo medaļu Latvijai izcīnīs skeletonists Martins Dukurs

"PR-Līnija", 15.02.2010. 12:59

Pēc vienīgā latviešu totalizatora Optibet.com ekspertu domām Pasaules kausa īpašniekam un Eiropas čempionam Martinam Dukuram ir visas iespējas uzvarēt Vankūverā (koeficients 2.73). Nesen Austrijā Īgslā Pasaules kausa noslēguma posmā un Eiropas čempionātā Martins nodemonstrēja lielisku sportisko formu, kas deva rezultātus - uzvara abās sacensībās.

Spēcīgāko skeletonistu sacensības Olimpiskajās spēlēs notiks 18. un 19.februārī, kur latviešu sportista galvenie sāncenši būs tie paši, kas Īgslā: Džons Montgormerijs (Kanāda), Džefs Peins (Kanāda) un Frenks Rommels (Vācija).

Pagājušo Olimpisko spēļu uzvarētājs skeletonā 39 gadus vecais kanādietis Dafs Gibsons ir pametis lielo sportu. Tātad - tronis ir brīvs. Tāpat Kanādā neieradīsies trīskārtējais pasaules čempions un divkārtējs Olimpiādes vicečempions šveicietis Gregors Štēli. Sportists ieguva traumu Leikplesidā Pasaules kausa posmā.

Kā papildus stimuls uzvarai Martinam varētu kalpot piešķirtais gods nest Latvijas karogu Ziemas Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV