Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Čempionāta galvgalī izvirzījušies „Kurzemes Vārds /Liepājas Papīrs” futbolisti

Mārtiņš Kozlovskis, 15.02.2010. 16:15

Svētdien, 14. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas visas piektās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un pēc šīs kārtas noskaidrojās, ka par turnīra līderiem ir kļuvuši „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” apvienotā komanda, kas ļoti sīvā cīņā ar rezultātu 4:3 pārspēja „Tosmares” futbolistus.

Jau piektās kārtas pirmajā spēlē tikās komandas, kuras šosezon zaudējuma rūgtumu līdz šim vēl nebija izjutušas – „Tosmares kuģu būvētava” un „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” apvienotā komanda. Spēles gaitā pašreizējie Liepājas čempioni „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolisti bija izvirzījušies vadībā ar 4:1, taču „Tosmares” futbolisti padoties negrasījās un spēja divus vārtus atgūt. Spēles beigas bija gana nervozas, taču uzvaru „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolistiem tomēr izdevās izcīnīt (4:3), tādējādi, sagādājot „Tosmares” futbolistiem pirmo zaudējumu čempionātā.

Otrajā dienas mačā tikās „Medzes pagasta” un „Nīcas” komandas. Par nelieliem mača favorītiem tika uzskatīti nīcinieki, taču spēle aizritēja ar „Medzes” futbolistu pārākumu, kā rezultātā „Nīcas” futbolistiem bija jāsamierinās ar trešo zaudējumu čempionātā – 3:5. Savukārt, „Medzes pagasta” futbolistiem šī bija otrā uzvara čempionātā.

Atlikušajās trijās piektās kārtas spēlēs uzvaras izcīnīja potenciālie favorīti. Vispirms, „ColdGel” ar rezultātu 11:4 pārspēja komandu „Rajoņņiki”, bet pēc tam „BTA” futbolisti ar 12:3 tika galā ar „Grobiņas pagasta” futbolistiem, tādējādi, izcīnot pirmo uzvaru čempionātā. Bet dienas pēdējā spēlē „UPTK” ar rezultātu 7:2 pārspēja „Grobiņas pilsētas” futbolistus.

Līdz ar to, čempionāts ir gandrīz jau pusē un šobrīd bez zaudējumiem cīņas turpina vairs tikai divas komandas – „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” un „ColdGel” futbolisti. Taču pēdējiem no minētajiem ir par divām spēlēm mazāk.

Nākošās cīņas tiks aizvadītas jau šo sestdien, 20. februārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas visas sestās kārtas spēles. Sākums pulksten 14:00.

Spēļu kalendārs (20. februāris):

14:00 Tosmares kuģu būvētava - ColdGel
15:00 Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs - Rajoņņiki
16:00 UPTK - BTA
17:00 Olymp Sports - Grobiņas pagasts
18:00 Grobiņa - Medzes pagasts

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.

Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV