Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ziemas vindsērfings norisināsies „Mežezerā”

Laura Komisare, 16.02.2010. 15:38

Ceturtais Eiropas kausa posms ziemas vindsērfingā „WWEC 2010 Mežezers” norisināsies no 19.-līdz 21.februārim atpūtas un sporta kompleksā „Mežezers”, Aizkraukles rajonā, Pļaviņās.
Ziemas vindsērfings norisināsies „Mežezerā”

Ziemas vindsērfinga sezona ir uzņēmusi apgriezienus! Trešais Eiropas kausa posms norisinājās iepriekšējā nedēļas nogalē Somijā, Hanko, bet jau pēc nedēļas visi pulcēsies ziemas vindsērfinga Eiropas kausa posmam pie mums Latvijā. Šogad visus interesentus aicinām uz Pļaviņām, kur sadarbībā ar atpūtas un sporta kompleksu „Mežezers” no 19. Līdz 21. februārim notiks sacensības abās disciplīnās – kursā un slalomā.

Pēc veiksmīgajiem mūsu valsts pārstāvju startiem Lietuvā un Somijā, ceram sniegt gan dalībniekiem, gan skatītājiem neaizmirstamus mirkļus. Vienlaicīgi būs gaidīti visi aktīvie ziemas spora veidu cienītāji, kuriem tiks organizēti testa braucieni. Mežezerā notiekošās sacensības būs priekšpēdējais Eiropas kausa posms, un tas būs vienīgās posms, kas norisināsies Latvijā, tāpēc īpaši iesakām interesentiem izmantot izdevību sacensības apskatīt klātienē.

„WWEC 2010 Mežezers” atbalstītāji: ledus dēļu ražotājs Hiberna, lauku tūrisma, atpūtas un sporta komplekss Mežezers, Latvijas Vindsērfinga asociācija. Balvas dalībniekiem no Rip Curl un Quiksilver.

Vairāk informācija pieejama WWEC 2010 oficiālajā mājas lapā www.winterwindsurf.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV