Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pirmais „VIRŠI-A” slēpošanas maratons guvis dalībnieku atzinību par lielisko organizāciju

Elīna Dreimane, 17.02.2010. 17:29

Svētdien, 14.februārī, Vietalvas slēpošanas stadionā „Mailes” notika „VIRŠI-A” slēpošanas maratona pirmais posms. Sporta entuziastiem bija iespēja sacensties distanču slēpošanas 30km distancē vai Tautas slēpojumā 15km. Kopumā svētdien distancē devās 258 visdažādākā vecuma un sagatavotības pakāpes dalībnieki. 30km slēpojumā labāko laiku vīriešu konkurencē uzrādīja Raivis Zīmelis, trasi veicot 1 stundā un 31 minūtē, savukārt sieviešu konkurencē labāko rezultātu uzrādīja Ļubova Pavļukova 30km pieveicot 1 stundā un 56 minūtēs.
Pirmais „VIRŠI-A” slēpošanas maratons guvis dalībnieku atzinību par lielisko organizāciju

„Man pašam ļoti patika trase. Pozitīvi, ka trases distance 30 km bija vienā gabalā un negāja pa daudziem apļiem. Tas ir traucējoši dalībniekiem, un rodas liekas neērtības apdzenot, gan tiem, kas slēpo ātrāk, gan tiem, kas atpaliek. Šāda veida trases izveide ir liels pluss organizatoriem, un pārējiem būtu pēc kā tiekties. Arī sniegs bija pietiekamā daudzumā ”, pēc sacensībām pastāstīja Raivis Zīmelis.

Arī viens no sacensību organizatoriem Igo Japiņš atzinīgi novērtēja trases kvalitāti. „Sporta klubs „Vietalva” nodrošināja tik tiešām augstu slēpošanas trases kvalitāti. Jāatzīmē, ka šādas kvalitātes trases 30km garumā Latvijā ir retums, kas prasa milzīgu darbu un līdzekļus. Neskatoties uz to, jāatzīmē arī saimnieku viesmīlība,” norāda I.Japiņš.

„VIRŠI-A” maratona dalībnieku vidū redzējām arī vairākus pazīstamus cilvēkus. Jau minēts, ka par 30km distances uzvarētāju kļuva bijušais Latvijas izlases biatlonists Raivis Zīmelis, savukārt Tautas slēpojuma vīriešu konkurencē labākos rezultātus uzrādīja motokrosisti brāļi Daideri un Kaspars Stupelis. Saviem novadniekiem priekšzīmi rādīja arī a/s „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš un Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja Gunta Žilbe.

Maratona ģenerālsponsora a/s „VIRŠI-A” valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš atzinīgi vērtē to, ka cilvēkiem tiek sniegtas šādas aktīvās atpūtas iespējas. „Piedalījos 15km Tautas slēpojumā, kas man pašam bija arī izturības pārbaudījums. Jāatzīst, ka pasākums saistās tikai un vienīgi ar pozitīvām izjūtām. Trase bija sagatavota lieliski un arī citas organizatoriskās lietas ļāva pilnībā izbaudīt aktīvu dienu brīvā dabā. Esmu gandarīts, ka a/s „VIRŠI-A” ir iespēja atbalstīt šādus sportiskus pasākumus,” atzīst J. Riekstiņš.

Otrais „VIRŠI-A” slēpošanas maratona posms norisināsies 6.martā Jaunpiebalgā.

Foto galeriju iespējams aplūkot http://velo.lv/?sID=30&grID=11&glID=14&pID=1456

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV