Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

„Liepājas Lauvas” eksaminēs BK „Zemgale” basketbolistus

Mārtiņš Kozlovskis, 18.02.2010. 09:59

Piektdien, 19. februārī, mājas spēli Latvijas Basketbola līgas ietvaros aizvadīs „Liepājas Lauvas” basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no liepājnieku neērtākajiem pretiniekiem - BK „Zemgale” basketbolistus. Spēles sākums pulksten 19:30.
„Liepājas Lauvas” eksaminēs BK „Zemgale” basketbolistus

Abas komandas šajā sezonā savā starpā tikušās piecas reizes. Trīs spēles ir aizvadītas Jelgavā, bet divas Liepājā. Kopējā bilance ir 4:1 par labu „Lauvām”, taču nedrīkst aizmirst iepriekšējo sezonu pieredzi, kur itin bieži Jelgavas basketbolisti ir pārsteiguši liepājniekus, tajā skaitā spēlējot arī savās mājās.

Vienīgais zaudējums jelgavniekiem tika piedzīvots šā gada sākumā spēlējot viņu mājās, taču kopš tā laika abas komandas vēl aizvadījušas divas cīņas un tajās „Lauvām” izdevās revanšs – vispirms, 76:64, bet pēc tam arī 85:73.

Jelgavnieku sastāvs ir krietni vien paretināts salīdzinot ar gada sākumā esošo. „Zemgales” rindas ir atstājuši tādi spēlētāji kā Akselis Vairogs, Kaspars Cipruss, kurš tagad pārstāv BK „Valmiera” rindas, bet šā gada sākumā traumu guva arī Jānis Bambis un ļoti iespējams, ka šī sezona šim basketbolistam ir beigusies.

Tā kā situācija turnīra tabula šobrīd, pēc „Ķeizarmeža” izslēgšanas no Latvijas Basketbola līgas, ir visai raiba, tad „Lauvām” noteikti ir jāizcīna uzvara, jo katra neveiksme var dārgi maksāt. Šobrīd liepājnieki ar septiņām uzvarām 13 spēlēs atrodas ceturtajā vietā turnīra tabulā, taču turpat uz papēžiem min „Valmieras” basketbolisti.

Paredzams, ka spēlē pret jelgavniekiem laukumā izies visi spēcīgākie Liepājas kluba basketbolisti, bet par to pārliecināties būs iespējams piektdien, 19. februārī, pulksten 19:30.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV