Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Fischer tautas slēpojums „Madona” aizslēpojis

Elīna Krūkle, 21.02.2010. 14:51

20. februārī notika tradicionālais tautas slēpojums „Madona”, kas ik gadus vienuviet pulcē vairākus simtus distanču slēpotājus – profesionāļus un amatierus. Šogad Fischer tautas slēpojumā „Madona” un tā ietvaros rīkotajā GreenDo veselības grupā - 440 dalībnieki un vēl krietns līdzjutēju pulks izbaudīja pozitīvo pasākuma atmosfēru, ko dāvāja visas dienas garumā bagātīgā sniega snigšana un skaistā Madonas apkārtnes daba.
Fischer tautas slēpojums „Madona” aizslēpojis

Izveidotā slēpošanas trase, kas vijās pa kalniem un lejām, kā arī biezā sasnigusī sniega sega prasīja daudz spēka un izturību, lai pievarētu 18 km, 12km vai 3km distances. Tomēr finišā ikviena dalībnieka sejā bija vērojams patiess prieks un gandarījums par paveikto.

Tradicionāli sacensību nobeigumā norisinājās uzvarētāju apbalvošana – meistarības klasē dažādās vecuma grupās nosakot ātrākos un izturīgākos slēpotājus. Savukārt neatkarīgi no pavadītā laika distancē, ikviens veselības grupas dalībnieks saņēma diplomu. Turklāt, katrs dalībnieks uzreiz pēc finiša saņēma īsziņu ar uzrādīto rezultātu.

Kopvērtējuma uzvarētāji vīriešiem:
1.vietā – Raivis Zīmelis – Trek-Philips – Madona - 00:53:20.85
2.vietā – Arvis Liepiņš– RSK/ Madonas SK - Madona - 00:55:19.95
3.vietā – Mareks Birkentāls – Talsu biatlona klubs Raimaks - Talsi - 00:55:25.05

Kopvērtējuma uzvarētājas sievietēm:
1.vietā – Ļubova Pavļukova - SSK Bebra - Daugavpils - 01:17:14.95
2.vietā – Laima Klauža - G4S Latvia/ Fans Team – Rīga - 01:17:31.40
3.vietā – Inese Zvirgzdiņa - Pļaviņu sporta klubs SKANSTE - 01:18:27.05

Tautas slēpojuma galvenais atbalstītājs FISCHER bija sarūpējis arī īpašu specbalvu Fischer Carbonlite Skate slēpes, kuru ieguva Andris Dainis, kas pārstāv komandu Ziemeļlatvija.

Visiem klātesošiem - gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem bija iespēja baudīt karstos dzērienus (GreenDo un Spēka kafiju), sildīties pie lielā ugunskura, pusdienās un atpūtas brīžos izmantot lielo, apsildāmo telti. Kā arī izmēģināt vietējos kalnus, pa kuriem gan lieli, gan mazi ar ragavām un citiem slīdlīdzekļiem traucās pa tiem lejā.  

SportLat vadītājs un galvenais pasākumu organizators Gundars Upenieks: „Paldies visiem dalībniekiem, kas piedalījās slēpošanas pasākumā un iespītējot spēcīgajai snigšanai, pierādīja savu cīņas sparu un neatlaidību. Paldies veselīgas grupas slēpotājiem, kuri ar vien izvēlas mūsu pasākumus, lai aktīvi un veselīgi pavadītu nedēļas nogales. Paldies arī visiem līdzjutējiem, kas ar savu klātbūtni, smiekliem un pozitīvo attieksmi veidoja patīkamu un dzīvespriecīgu pasākuma atmosfēru. Priecāšos ar jums tikties arī turpmākajos SportLat organizētajos pasākumos.” 

Nākamais pasākums februāra mēneša nogalē, 28. februārī HALTI tautas slēpojums „Alūksne”

Slēpojuma rezultāti mājas lapā www.sportlat.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV