Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” – kā vienīgā komanda bez zaudējumiem

Mārtiņš Kozlovskis, 22.02.2010. 12:56

Sestdien, 20. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas visas piecas sestās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā. Par visinteresantākajām cīņām izvērtās „Tosmares kuģu būvētavas” – „ColdGel” un „Medzes pagasts” – „Grobiņa” komandu spēkošanos, kur intriga saglabājās līdz pat pēdējām sekundēm.

Pirmajā sestās kārtas mačā tikās „Tosmares kuģu būvētavas” un „ColdGel” komandas. Abas blices turnīra tabulā atradās līdzās viena otrai. „ColdGel” ar trijām uzvarām trijās spēlēs bija 2. vietā, savukārt, „Tosmares” futbolisti 3. pozīcijā, piedzīvojot vienu zaudējumu „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolistiem.

Abu komandu cīņa tika gaidīta ar lielu interesi un kā vēlāk izrādījās, sanākušajiem skatītājiem aizraujošs mačs bija līdz pat pēdējām sekundēm. Spēle kopumā bija ļoti līdzīga, tomēr pašā mača galotnē nedaudz pārāki izrādījās „Tosmares” futbolisti (5:4), tādējādi, izcīnot savu piekto uzvaru čempionātā un turnīra tabulā pakāpjoties uz 2. vietu.

Nākošās trīs spēles noslēdzās ar vienas komandas izteiktu pārsvaru. Vispirms, čempionāta līderi „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” ar rezultātu 12:2 pārspēja komandu „Rajoņņiki”, bet pēc tam „UPTK” tika galā ar „BTA” futbolistiem – 13:1. Savukārt, ceturtajā spēlē „Olymp Sports” futbolisti ļoti viegli ar rezultātu 16:3 pārspēja čempionāta pastarīšus „Grobiņas pagasts” futbolistus.

Dienas pēdējā spēlē tikās tā brīža 5. un 6. vietas īpašnieki - „Grobiņa” un „Medzes pagasts” futbolisti. Kā vēlāk izrādījās, pārāki šajā mačā izrādījās „Medzes” futbolisti (2:1), lai gan grobiņniekiem vēl pēdējās sekundēs bija lieliska iespēja izraut neizšķirtu. Līdz ar to, „Medzes” futbolisti turnīra tabulā pakāpās uz 5. vietu, bet „Grobiņas” futbolistiem bija jāatkāpjas uz 6. pozīciju.

Nākošās cīņas gaidāmas jau šo svētdien, 28. februārī, kad Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas visas piecas septītās kārtas spēles. Sākums pulksten 12:00.

Spēļu kalendārs (28. februāris):

12:00 Tosmares kuģu būvētava - Nīca
13:00 Liepājas Papīrs/Kurzemes Vārds - Medzes pagasts
14:00 UPTK - Rajoņņiki
15:00 Olymp Sports - BTA
16:00 Grobiņa – ColdGel

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.

Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV