Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks snovborda sacensības Volcom PBRJ

Ilze Pētersone, 23.02.2010. 12:41

Internacionālo snovborda sacensību Volcom Peanut Butter and Rail Jam (PBRJ) Baltijas posms šo sestdien, 27. februārī satricinās Kuutsemae Igaunijā! Skaļākais snovborda notikums sezonā dod iespēju snovbordistiem izsisties pasaules līmenī un – kas zin’ – nopelnīt arī kādu naudiņu ar snovbordu.
Notiks snovborda sacensības Volcom PBRJ

Volcom Peanut Butter and Rail Jam ir starptautiskas snovborda sacensības ar Eiropas un Amerikas čempionātiem. Eiropā šosezon norisinās 19 posmi no Somijas līdz Spānijai, un viens no tiem būs Igaunijas posms 27. februārī. Labākie no katra Eiropas posma tiksies 10. aprīlī Šveicē un cīnīsies par biļetēm uz lielo finālu Amerikā. Aizokeānija sola 30 000 $ naudas fondu – būs, par ko pacīnīties!

Sacensību dalībnieki tiek dalīti 4 divīzijās: vecumā līdz 15, 16 un vecāki, meitenes un Open. Trīs labākie no katras grupas (-15, 16+, Open) un viena meitene kvalificējas Eiropas Volcom PBRJ čempionātam, kas 10. aprīlī notiks Šveicē! Šogad Open grupas uzvarētāji Eiropas posmos saņem arī naudas balvas: 1. vieta saņems 200 eiro, 2. vieta 150 eiro un 3. vieta saņems 100 eiro!

Sacensības notiks jam stilā uz 3 reiliem, kas būs novietoti viens otram blakus. Vienam hītam tiks dotas 20 minūtes un 3 tiesneši vērtēs visus nosēdinātos trikus. Reģistrācija sacensībām sāksies plkst. 11:00 Kuutsemae kalnā, Volcom teltī.

Papildus informācija www.boards.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV