Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

«Ozolnieki/Monarch» priekšlaicīgi garantē zelta godalgas

Jānis Tiltiņš, 26.02.2010. 15:11

27.februārī pulksten 15:00 «Ozo» ledus hallē notiks kārtējā Latvijas hokeja virslīgas čempionāta spēle, kurā tiksies «Ozolnieki/Moanrch» un «Liepājas metalurgs-2». Ozolnieku hokejisti trīs mačus pirms čempionāta beigām nodrošinājuši sev 1.vietu un zelta medaļas.
«Ozolnieki/Monarch» priekšlaicīgi garantē zelta godalgas

Lai arī «monarhiem» regulārajā čempionātā jāaizvada trīs spēles, viena pret liepājniekiem un divas pret SK «Rīga/Profs-18», Sergeja Povečerovska vadītā komanda 2.vietas ieguvējiem vairs nav sasniedzama, neraugoties uz atlikušo maču rezultātiem. «Ozolnieki/Monarch» pēc aizvadītām 27 spēlēm izcīnījuši 71 punktu, savukārt tuvākie sekotāji «Liepājas metalurgs-2» aizvadījuši par vienu spēli vairāk un viņu kontā ir tikai 53 punkti.

Sestdien, ēc spēles «Ozo» ledus hallē paredzēta arī Latvijas čempionu kronēšanas ceremonija. Atgādinām, ka pērnajā sezonā regulārajā čempionātā triumfēja HK «Concept», kas šogad nestartē.

Tomēr līdz ar regulārā čempionāta uzvarētāju apbalvošanu Latvijas čempionāts vēl nenoslēgsies. Martā paredzētas izslēgšanas spēles, kurās piedalīsies četras labākās regulārā turnīra komandas un divi Baltkrievijas čempionātā spēlējošies Latvijas klubi – «Dinamo/Juniors» un «Liepājas metalurgs» Šīs divas komandas «play–off» cīņā iesaistīties tikai pusfinālā.

Foto autors: Krišjānis Grantiņš. «Ozolnieki/Moanrch» uzbrucējs Aigars Cipruss.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV