Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Pārsteidzoši rezultāti septītās kārtas spēlēs telpu futbolā

Mārtiņš Kozlovskis, 01.03.2010. 10:33

Svētdien, 28. februārī, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas visas piecas septītās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un divās no šīs kārtas spēlēm tika fiksēti ļoti negaidīti rezultāti.

Jau dienas pirmajā spēlē tika fiksēts nedaudz pārsteidzošs rezultāts. Laukumā tikās „Tosmares kuģu būvētavas” un „Nīcas” futbolisti. Līdz šim čempionātā krietni vien veiksmīgāki ir bijuši „Tosmares” futbolisti, kuri sešās aizvadītajās spēlēs bija izcīnījuši piecas uzvaras, bet nīcenieku rēķinā bija divas. Taču šajā mačā ar 40 minūtēm nepietika un uzvarētājs palika nenoskaidrots, jo beigu svilpei vēstot tika fiksēts pirmais neizšķirts šajā čempionātā – 5:5.

Otrajā spēlē tikās pašreizējie čempionāta līderi „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” apvienotā komanda un „Medzes pagasta” futbolisti. Lai arī par favorītiem tika uzskatīti pašreizējie līderi (avīžnieki/poligrāfisti), taču cīņa tik viegla nemaz neizvērtās un beigās „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolisti izcīnīja uzvaru tikai ar 6:4.

Ļoti pārsteidzošs un interesants rezultāts tika fiksēts dienas trešajā spēlē, kur laukumā tikās „UPTK” un „Rajoņņiki” komandas. Par izteiktiem šī pāra favorītiem tika uzskatīti „UPTK” futbolisti, taču beigu sirēnai vēstot tika fiksēta pirmā lielā sensācija – 10:9 negaidīta „Rajoņņiku” uzvara, kas komandai bija pirmā šajā čempionātā, bet „UPTK” otrā neveiksme līdz šim septiņās aizvadītajās spēlēs.

Ļoti pārliecinošu uzvaru vēl šajā dienā ar rezultātu 9:1 izcīnīja „Olymp Sports” futbolisti, kas neatstāja ne mazākās cerības „BTA” futbolistiem. Savukārt, dienas pēdējā spēlē, līdzīgi kā iepriekš, ar rezultātu 7:1 uzvaru izcīnīja „ColdGel” futbolisti, kas tika galā ar „Grobiņas” spēlētājiem.

Līdz ar to, septiņas kārtas jau ir aiz muguras un pamazām tuvojas izšķirošākie notikumi, jo līdz čempionāta beigām ir atlikušas vairs tikai četras kārtas. Nākošās cīņas gaidāmas šo svētdien, 7. martā, kad Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas visas piecas astotās kārtas spēles un ļoti interesanta cīņa gaidāma kā otrā pēc kārtas, kad savā starpā tiksies abi pašreizējie čempionāta līderi – „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” un „ColdGel” komandas.

Spēļu kalendārs (7. marts):
12:00 Rajoņņiki - Grobiņas pagasts
13:00 ColdGel - Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs
14:00 BTA - Nīca
15:00 Olymp Sports - Medzes pagasts
16:00 Grobiņa - Tosmares kuģu būvētava

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.

Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV