Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

„Liepājas Metalurgs” turpina cīņu par pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs

Mārtiņš Kozlovskis, 01.03.2010. 16:25

Otrdien, 2. martā, mājas spēli Latvijas Sieviešu Basketbola līgā aizvadīs „Liepājas Metalurgs” basketbolistes, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems „Latvijas Universitāte” spēlētājas, kas jau reizi šajā sezonā pārspēja mūsu pilsētas basketbolistes. Spēles sākums pulksten 17:00.
„Liepājas Metalurgs” turpina cīņu par pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs

Liepājniecēm šī spēle no turnīra tabulas viedokļa ir ļoti svarīga, jo vēju pilsētas meitenes vietu izslēgšanas spēlēs jeb labāko četru komandu skaitā vēl nav garantējušas. Atgādinām, ka pēc Latvijas Basketbola Savienības veiktajām izmaiņām, „play-off” spēlēm kvalificēsies tikai četras labākās regulārā čempionāta komandas, nevis sešas kā tas bija iecerēts pirms tam.

„Metalurgs” basketbolistes šobrīd atrodas 5. vietā ar izcīnītām septiņām uzvarām un piedzīvotiem 12 zaudējumiem. Taču priekšā esošajām „Daugavpils” spēlētājām ir tikpat uzvaras, bet par vienu zaudējumu mazāk. Līdz ar to, liepājniecēm noteikti ir jāizcīna uzvara, lai vēl aktīvi cīnītos par kāroto četrinieku.

„Metalurgs” un „LU” komandas šajā sezonā savā starpā ir tikušās trīs reizes un divās no tām pārākas ir bijušas liepājnieces. Vienīgais zaudējums tika piedzīvots novembra vidū, kad „Metalurgs” basketbolistes tikai pašā mača galotnē cieta zaudējumu ar (65:68). Taču atlikušajās divās spēlēs pārākas ir bijušas Liepājas basketbolistes, vispirms ar (97:56), bet pēc tam ar (86:83).

Pēdējās spēlēs „Liepājas Metalurgs” rāda ļoti iepriecinošu un saturīgu sniegumu, tāpēc ir pamats domāt, ka veiksmīga spēle būs arī šoreiz. Taču par to pārliecināties būs iespējams tikai otrdienas vakarā pulksten 17:00. Ieeja uz spēli: bezmaksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV