Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noslēdzošais Eiropas Kausa vindsērfinga posms notiks Igaunijā

Laura Komisare, 03.03.2010. 09:33

Ziemas vindsērfinga sezona turpinās Igaunijā ar piekto WWEC 2010 posmu - no 5. līdz 7. martam Hāpsalu tiks noskaidroti Eiropas Kausa uzvarētāji.
Noslēdzošais Eiropas Kausa vindsērfinga posms notiks Igaunijā

Šobrīd kopvērtējuma pirmās četras vietas dala latvieši. Kopvērtējuma līderis ir Edgars Liepiņš, kam cieši seko iepriekšējās sezonas uzvarētājs Jānis Preiss. Tomēr liela daļa dalībnieku tieši pirms pēdējā posma ir sarosījušies pacīnīties par augstāku vietu vērtējumā, un par savu piedalīšanos jau informējuši vairāki burātāji no Somijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

Tāpat kā pārējos posmos, piektdiena, 5. marts, būs testu diena, un notiks treniņbraucieni visiem sacensību dalībniekiem, savukārt sestdiena un svētdiena – sacensību dienas kursa un slaloma disciplīnās. Arī Igaunijā biezās sniega kārtas dēļ trase slalomam tiks speciāli attīrīta.

Sacensību nolikums, kurā atspoguļota pasākuma programma, kā arī informācija par naktsmītnēm, ir publicēts www.winterwindsurf.com.

Pasākums solās būt īpaši interesants. Eiropas kausa posms ir tikai daļa no igauņu organizētā pasākuma „Aloha Ice Challenge 2010“, kura ietvaros norisināsies arī Igaunijas čempionāts ziemas burāšanā, kā arī sacensības citiem ziemas sporta veidiem uz ledus, tai skaitā kaitiem un kitewingiem.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV