Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šodien sākas 4. Starptautiskais Augstskolu kauss volejbolā 2010

Maija Caica, 05.03.2010. 12:45

Jau šodien 5. martā, tiks aizvadītas pirmās spēles 4. Starptautiskajā Augstskolu kausā volejbolā. Turnīrs norisināsies no 5. marta līdz 7. martam Olimpiskajā sporta centrā, Grostonas ielā 6B, kura organizēšanā piedalās Latvijas Universitātes  Sporta servisa centrs sadarbībā ar Rīgas Tehnisko Universitāti un Latvijas Volejbola Federāciju.
Šodien sākas 4. Starptautiskais Augstskolu kauss volejbolā 2010

6. martā notiks kausa atklāšanas ceremonija, kurā piedalīsies Latvijas Volejbola federācijas prezidents Almers Ludviks. Atklāšanas ceremonijā dalībniekus un viesus ar priekšnesumiem priecēs Latvijas ielu vingrotāji.

Visa turnīra laikā dalībniekiem un līdzjūtējiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos, kuros uzvarētāji tiks pie vērtīgām atbalstītāju balvām.

6. marta vakarā visi komandu spēlētāji, treneri un komandu atbalstītāji pulcēsies kopā uz vakara saviesīgo daļu vienā no Rīgas jaunajām izklaides vietām – “Ofiss”. Pirmajiem pasākuma viesiem būs pārsteigums no turnīra atbalstītājiem. Kā arī komandu dalībnieki un viņu līdzjutēji varēs piedalīties dažādos konkursos un atrakcijās. Vakara gaitā pārsteigums - cirka iluzionists!

Turnīra noslēgumā 7. martā būs apbalvošanas ceremonija, kur visas komandas tiks pie garšīga kliņģera un atbalstītāju dāvanām un protams tradicionāli godalgotās vietas arī pie īpaši sarūpētām medaļām.

Plašāka informācija par Starptautisko Augstskolu kausu volejbolā ir pieejama šeit.

Turnīra atbalstītāji: A/S Rīgas Piena kombināts; A/S Aldaris, Latvijas Volejbola Federācija, Latvijas Universitāte, Rīgas Tehniskā Universitāte, Latvijas Universitātes Sporta Servisa centrs, Coca-Cola Hellenic, Dove, klubs “Ofiss”

Informatīvie atbalstītāji: www.easyget.lv un www.hc.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV