Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Pamazām tuvojas izšķirošie notikumi telpu futbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 05.03.2010. 16:35

Svētdien, 7. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas visas piecas astotās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un paredzams, ka šajā kārtā tiks aizvadītas vairākas ļoti smagas un interesantas spēles.

Astotās kārtas pirmajā spēlē tiksies „Rajoņņiki” un „Grobiņas pagasta” futbolisti. Pirms septītās kārtas šķita, ka šajā mačā reāli izšķirsies pēdējo divu-trīs vietu sadalījums, taču pēc septītās kārtas par neapšaubāmiem favorītiem jauuzskata „Rajoņņiki”, kuri ļoti negaidīti iepriekšējā kārtā ar 10:9 pārspēja „UPTK” futbolistus, kas čempionātā ir vieni no galvenajiem favorītiem.

Dienas otrā spēle šķiet, būs visintriģējošākā, jo savā starpā tiksies abas pašreizējās līdervienības – „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” apvienotā komanda un „ColdGel” jeb (aukstā želeja). Nedaudz labāka situācija ir avīžniekiem, kuri čempionātā vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, savukārt, „ColdGel” futbolistu rēķinā ir četras uzvaras un viens zaudējums, kas komandu spiež uzvarēt arī šajā mačā.

Trešajā spēlē tiksies „BTA” un „Nīcas” futbolisti, bet pēc tam laukumā izies „Olymp Sports” un „Medzes pagasta” spēlētāji, kas šobrīd turnīra tabulā dala 5. līdz 6. vietu (abām blicēm ir pa trīs uzvarām un trijiem zaudējumiem).

Savukārt, dienas pēdējā spēlē, pulksten 16:00, savā starpā tiksies „Grobiņas” un „Tosmares kuģu būvētavas” komandas. Lai vēl saglabātu labas cerības pacīnīties par čempionatitulu, „Tosmares” futbolistiem noteikti ir jāizcīna uzvara, taču ne mazāk tā ir vajadzīga grobiņniekiem, kas joprojām saglabā reālas izredzes iekļūt labāko četru komandu skaitā.

Spēles norises vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Un pirmās spēles sākums jau pulksten 12:00.

Spēļu kalendārs (7. marts):
12:00 Rajoņņiki - Grobiņas pagasts
13:00 ColdGel - Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs
14:00 BTA - Nīca
15:00 Olymp Sports - Medzes pagasts
16:00 Grobiņa - Tosmares kuģu būvētava.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV