Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Čempionāta līderi paklūp pret „ColdGel” futbolistiem

Mārtiņš Kozlovskis, 08.03.2010. 09:38

Svētdien, 7. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadīts visas piecas astotās kārtas spēles Liepājas pilsētas čempionātā telpu futbolā un kā vēlāk noskaidrojās, pirmo zaudējumu piedzīvoja arī pašreizējie līderi „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” futbolisti, kas ar rezultātu 3:7 atzina „ColdGel” komandas pārākumu.

Šīs kārtas spēles tika gaidītas ar lielu interesi, jo jau otrajā spēlē savā starpā tikās abi pašreizējie čempionāta līderi – „Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs” un „ColdGel” komandas. Pašreizējie līderi avīžnieki šajā čempionātā līdz šim bija startējuši bez zaudējumiem un uzvara šajā mačā praktiski nodrošinātu čempionatitulu arī šajā sezonā, taču „ColdGel” futbolistiem izdevās to nepieļaut un sagādāt līderiem pirmo zaudējumu čempionātā (3:7), tādējādi, saāsinot situāciju par pirmo vietu turnīra tabulā.

Ļoti spraiga un asa izvērtās arī „BTA” un „Nīcas” komandu spēle, taču beigu beigās nīceniekiem izdevās izcīnīt spraigu un laimīgu uzvaru ar rezultātu 5:4, tādējādi turnīra tabulā pakāpjoties uz 6. vietu.

Pārējās dienas spēlēs tika fiksēti nedaudz pārliecinošāki rezultāti. Dienas pirmajā spēlē „Rajoņņiki” izcīnīja savu otro uzvaru pēc kārtas, šoreiz pārspējot „Grobiņas pagasta” futbolistus ar rezultātu 9:2. Savukārt, pēdējās divās astotās kārtas spēlēs „Olymp Sports” ar rezultātu 5:2 uzvarēja „Medzes pagasta” futbolistus spēle gan vienubrīd tika pārtraukta pārāk lielu kaislību dēļ abu komandu izpildījumā, bet pēdējā spēlē „Tosmares” futbolisti ar rezultātu 5:1 tika galā ar „Grobiņas pilsētas” futbolistiem.

Līdz ar to, astoņas kārtas jau ir aiz muguras un čempionāts strauji tuvojas tā izskaņai. Nākošās cīņas tiks aizvadītas nākošajā nedēļas nogalē, kad Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas visas piecas devītās kārtas spēles. Tās sākums pulksten 14:00.

Spēļu kalendārs (13. marts, sestdiena):

14:00 Tosmares kuģu būvētava - Grobiņas pagasts
15:00 ColdGel - Nīca
16:00 UPTK - Medzes pagasts
17:00 Rajoņņiki - BTA
18:00 Grobiņa - Olymp Sports

Liepājas čempionāts telpu futbolā  (7. marts):

Rajoņņiki - Grobiņas pagasts              9:2
ColdGel – KV/LP                                7:3
BTA – Nīca                                         4:5
Olymp Sports - Medzes pagasts        5:2
Grobiņa – Tosmare                             1:5

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV