Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Veterānu maču varēs apmeklēt tikai ar play-off spēles biļeti

Jānis Stepītis, 10.03.2010. 14:50

Sestdien, 13. martā, plkst. 13:00 Arēnā Rīga, pirms KHL play-off pirmās kārtas sērijas starp Sanktpēterburgas SKA un Rīgas DINAMO trešā mača (sākums plkst. 17:00), notiks Latvijas hokeja veterānu zvaigžņu spēle, kurā piedalīsies divu bijušo Latvijas meistarkomandu Rīgas DINAMO un LATVIJAS BĒRZS kādreizējie spēlētāji.

Sākotnēji bija plānots, ka veterānu spēli varēs apmeklēt visi interesenti, kuri to vēlēsies, tomēr ņemot vērā milzīgo ažiotāžu ap play-off maču un lai neradītu papildus neērtības, veterānu spēli varēs apmeklēt tikai tie, kuri ir iegādājušies biļeti, kas derīga uz 13. marta play-off spēli starp Rīgas DINAMO un Sanktpēterburgas SKA.

Veterānu spēlē starp Rīgas DINAMO un LATVIJAS BĒRZS meistarkomandu bijušajiem spēlētājiem piedalīsies tādi savulaik pazīstami hokejisti kā – Juris Reps, Vjačeslavs Nazarovs, Anatolijs Jemeļjaņenko, Mihails Šostaks, Vladimirs Golovkovs, Leonīds Beresņevs, Normunds Sējējs, Andrejs Maticins, Agris Freimanis, Māris Baldonieks, Viktors Verižņikovs, Juris Opuļskis, Vjačeslavs Fanduls, Pēteris Skudra, Sergejs Naumovs un daudzi citi.

Šo spēli organizē Latvijas Hokeja federācijas veterānu padomes nodibinājums veterānu atbalsta fonds „Veterāni”, sadarbībā ar DINAMO Rīga.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV