Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

„Skonto FC” tiksies ar Viļņas "Žalgiris”

Uldis Strautmanis, 10.03.2010. 18:08

Turpinot gatavošanos jaunajai sezonai, „Skonto FC” šo piektdien, 12.martā, aizvadīs savu 13.pārbaudes spēli – šoreiz rīdzinieku pretinieki būs Viļņas „Žalgiris” futbolisti. Spēle Olimpiskajā sporta centrā Rīgā sāksies pulksten 18.00.

„Skonto FC" šo spēli atkal aizvadīs iespējami labākajā sastāvā, jo sastāvā atgriezušies septiņi uz Latvijas izlasi izsauktie futbolisti, kuri nespēlēja iepriekšējā mačā.

„Žalgiris” 2008.gadā Lietuvas čempionātā palika piektajā vietā, taču pagājušajā gadā klubu skāra finanšu krīze, pilnībā nomainījās tās vadība un klubs spēlēja Lietuvas pirmajā līgā. Balstoties uz jaunajiem futbolistiem, 2009.gadā „Žalgiris" pirmajā līgā palika sestajā vietā, un pirmajā līgā arī startēs jaunajā sezonā.

Līdz šim „Žalgiris” pirms jaunās sezonas pārbaudes spēles bija aizvadījis tikai Lietuvā, tā kā šī Viļņas klubam būs pirmā spēle ārpus Viļņas „Sportimos“ arēnas. Deviņās spēlēs Viļņas kluba bilance ir sešas uzvaras, divi zaudējumi un viens neizšķirts. Četras no šīm spēlēm bijušas pret Latvijas klubiem divreiz ar 1:0 un 1:0 uzvarēta Daugavpils „Daugava”, ar 3:1 pieveikta „Jelgava” un nospēlēts neizšķirti 0:0 ar Rēzeknes „Blāzmu”.

„Skonto FC” futbolistiem pirms jaunās sezonas šī būs 13.pārbaudes spēle – pagaidām „Skonto FC” kontā ir desmit uzvaras, viens neizšķirts un viens zaudējums. Šajos mačos „skontieši” ir guvuši 44 vārtus un ielaiduši tikai septiņus vārtus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV