Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Tuvojas izšķirošie notikumi telpu futbola čempionātā

Mārtiņš Kozlovskis, 12.03.2010. 11:36

Šo sestdien, 13. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tiks aizvadītas vienas no pēdējām spēlēm Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā, kur gaidāmas vairākas interesantas un spraigas cīņas. Sākums jau no pulksten 14:00.

Šajā dienā tiks aizvadītas visas piecas devītās kārtas spēles un vairākas cīņas solās būt tikpat spraigas, kādas tās izvērtās pagājušajā nedēļas nogalē. Dienas pirmajā spēlē, pulksten 14:00 laukumā izies „Tosmares” un „Grobiņas pagasta” futbolisti. Nenoliedzami, par mača favorītiem tiek uzskatīti „Tosmares” futbolisti un ir jānotiek lielam brīnumam, lai „Grobiņas pagasta” futbolistiem izdotos izbēgt no zaudējuma.

Taču devītās kārtas otrā spēle solās būt interesantāka, kur savā starpā tiksies „ColdGel” un „Nīca” komandas. Lai turpinātu aktīvi cīnīties par 1. vietu čempionātā, „ColdGel” futbolistiem noteikti ir jāizcīna uzvara, taču tā ir nepieciešama arī „Nīcas” spēlētājiem, kuri uzvaras gadījumā var pakāpties uz 5. vietu.

Trešajā un ceturtajā spēlē tiksies „UPTK” – „Medzes pagasta” un „Rajoņņiki” – „BTA” komandas. Pirmajā no pāriem noteikti favorīta loma ir „UPTK” futbolistiem, taču ceturtā spēle solās būt spēkos līdzīgāka, lai gan neliela priekšrocība ir „Rajoņņiki” komandai.

Devītās kārtas pēdējā spēlē tiksies „Grobiņas” un „Olymp Sports” komandas. Turnīra tabulā augstāk atrodas „Olymp” futbolisti, taču nekur tālu neatpaliek arī „Grobiņas” futbolisti, kuri uzvaras gadījumā vēl var iejaukties cīņā par 5. vietu. Savukārt, „Olymp Sports” komandas uzvaras gadījumā vēl aktuāli paliktu cīņa par 4. vietu.

Spēļu kalendārs (13. marts):

14:00 Tosmares kuģu būvētava - Grobiņas pagasts
15:00 ColdGel - Nīca
16:00 UPTK - Medzes pagasts
17:00 Rajoņņiki - BTA
18:00 Grobiņa - Olymp Sports

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.
Ieeja: bezmaksas!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV