Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Čempiona titula īpašnieki joprojām ir miglā tīti

Mārtiņš Kozlovskis, 15.03.2010. 10:51

Sestdien, 13. martā, Liepājas Olimpiskajā centrā tika aizvadītas visas piecas devītās kārtas spēles Liepājas pilsētas telpu futbola čempionātā un arī pēc šīs kārtas joprojām paliek aktuāls jautājums, kurš tad īsti šogad izcīnīs pirmo vietu čempionātā.

Devītās kārtas spēles sākās ar „Tosmares” un „Grobiņas pagasta” futbolistu spēkošanos. Kā jau tas tika gaidīts, uzvaru ar rezultātu 7:2 izcīnīja spēles favorīti „Tosmares” futbolisti, kuri joprojām ir vieni no galvenajiem pretendentiem uz čempiona titulu šajā gadā.

Savukārt, otrajā dienas spēlē tikās „ColdGel” un „Nīcas” futbolisti. Arī „ColdGel” komandai noteikti bija nepieciešama uzvara, taču spēle nesolījās būt viegla. Kā vēlāk izrādījās, pārsteigumi nenotika un „aukstās želejas” futbolistiem izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 11:6, tādējādi aktīvi turpinot cīņu par čempiona titulu.

Nākamajās divās spēlēs uzvaras izcīnīja „UPTK” un „Rajoņņiki” komandas. Vispirms, „UPTK” ar rezultātu 7:2 pārspēja „Medzes pagasta” futbolistus, bet pēc tam „Rajoņņiki” ar 9:5 uzvarēja „BTA” futbolistus. Diemžēl nepatīkamu traumu šajā mačā guva viens no „BTA” futbolistiem, kurš vienā no epizodēm lauza kāju, taču cerams, ka atveseļošanās notiks pietiekami ātri.

Devītās kārtas pēdējā spēlē tikās „Grobiņas” un „Olymp Sports” komandas. Nedaudz pateicīgāka situācija pirms šīs spēles bija „Olymps” futbolistiem, kuri uzvaras gadījumā varēja vēl pacīnīties par pirmo četrinieku, turklāt spēles gaitā komanda bija iekrājusi divu vārtu pārsvaru – 2:0. Taču grobiņnieki spēja saņemties un būtiski lauza spēles gaitu un beigu beigās izcīnīja arī uzvaru ar rezultātu 7:4, kas komandu turnīra tabulā pacēla uz 6. vietu.

Līdz ar to, arī pēc šīs kārtas norit spraigas cīņas par čempiona titulu un ļoti iespējams, ka daudz kas tiks izšķirts tieši nākošajā kārtā, kas tiks aizvadīta nākošajā nedēļas nogalē, 21. martā. Kopumā tiks aizvadītas sešas spēles, jo „ColdGel” futbolistiem būs jāaizvada divas no tām, sakarā ar to, ka pirmās divas kārtas tika izlaistas.

Spēļu rezultāti (13. marts):

Tosmare - Grobiņas pagasts  7:2
ColdGel – Nīca                                   11:6
UPTK - Medzes pagasts                     7:2
Rajoņņiki – BTA                                  9:5
Grobiņa - Olymp Sports                     7:4

Spēļu kalendārs (21. marts):

12:00 UPTK - ColdGel
13:00 Grobiņa - Kurzemes Vārds/Liepājas Papīrs
14:00 ColdGel - Grobiņas pagasts
15:00 Rajoņņiki - Medzes pagasts
16:00 Olymp Sports - Nīca
17:00 Tosmares kuģu būvētava - BTA

Norises vieta: LOC sporta zāle Nr. 4.
Ieeja: bezmaksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV