Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas ”Dinamo” un Balašihas MVD spēles un hokeja studijas skatāmas LTV 7

Māris Rīmenis, 16.03.2010. 11:42

Piektdien, 19.martā, Rīgas „”Dinamo” hokejisti uzsāks Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sēriju pret Balašihas MVD komandu. Sērija aizritēs līdz četrām uzvarām un pirmās divas spēles notiks MVD laukumā.

LTV7 tiešraidē rādīs visas abu komandu spēles, ko papildinās arī aktuālā hokeja studija, tāpat intervijas ar hokejistiem pēc katra aizvadītā perioda, abu komandu statistika, spilgtāko momentu atkārtojumu , balsojumi un citas interesantas lietas. Rietumu konferences ceturtdaļfinālā ”Dinamo” sagādāja lielāko pārsteigumu šajā kārtā, uzvarot konferences spēcīgāko komandu Sanktpēterburgas SKA sērijā ar 3 pret 1.  Līdzjutēji jau gaida panākumu arī pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto komandu, kaut šādās sērijās grūti ko prognozēt.

Sava laukuma priekšrocības atkal būs pretiniekiem – pirmās divas spēles MVD laukumā, nākamās divas – Rīgā. Ja nepieciešams., piektā spēle būs Balašihā, sestā Rīgā un septītā atkal izbraukumā. MVD mājas spēles darbadienās  parasti aizvada 18.30 pēc Latvijas laika. Pirmā cīņa un arī tiešraide paredzēta piektdien 19.martā, otrā – sestdien 20.martā. Spēles Rīgā būs pirmdien 22.martā un otrdien 23.martā, piektā spēle paredzēta ceturtdien 25.martā, sestā – sestdien 27. martā un septītā – pirmdien 29.martā.

Spēles komentēs Anatolijs Kreipāns, Jānis Stepītis un Mariss Andersons, hokeja studijas vadīs Dāvids Ernštreits un tajās redzēsim arī dažādus hokeja ekspertus.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV