Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Laizāns spēlēs atkal „Skonto FC”

Uldis Strautmanis, 16.03.2010. 15:50

„Skonto FC” panācis vienošanos ar Latvijas izlases pussargu Juri Laizānu, kurš savu profesionālu karjeru pirms 13 gadiem sāka tieši „Skonto FC” rindās. Līgums ar Laizānu noslēgts uz visu nākamo sezonu.

31 gadu vecais futbolists jau kopā ar komandu gatavojās jaunajai sezonai un piedalījās arī vairākās pārbaudes spēlēs, arī bija treniņnometnē Kiprā.

Laizāns pirmo reizi „Skonto FC” rindās spēlēja no 1997.-2000.gadam, kopumā komandā Latvijas čempionātā aizvadot 81 spēli un gūstot desmit vārtus. Vēl viņš "Skonto FC" rindās aizvadījis 12 spēles Latvijas kausā, 11 spēles – UEFA Čempionu līgā (vieni vārti) un četras spēles – UEFA kausā.

2000.gadā no „Skonto FC” Laizāns pārgāja uz Maskavas CSKA, bet vēlāk spēlēja citos Krievijas klubos – „Torpedo”, „Rostov”, „Kubaņ” un „Šiņņik”. Pagājušajā sezonā Laizāns spēlēja „Ventspils” rindās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV