Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Notiks Eiropas atklātais čempionāts ziemas vindsērfingā

Laura Komisare, 16.03.2010. 16:41

Vissvarīgākais ziemas vindsērfinga pasākums šoziem un vienlaikus arī pēdējais šajā sezonā norisināsies KALAJOKI, Somijā no 18. līdz 21.martam. Atklātais Eiropas čempionāts ziemas vindsērfingā. To organizē Somijas burāšanas asociācija sadarbībā ar Rautio Sports un WinterWindsurf.com, kā arī ar Rip Curl, Keskipohjanmaa, Hiberna, Autotalo Anttiroiko, JOY-tuotanto un Dyyni Dance bar atbalstu.
Notiks Eiropas atklātais čempionāts ziemas vindsērfingā

Sezonas beigās ir pienākusi īstā reize izcelt šīs sezonas labākos braucējus un noskaidrot čempionu. Daudziem ziemas vindsērfinga braucējiem nav bijusi tā izdevība savā starpā sacensties vietējos un starptautiska mēroga pasākumos. Eiropas kausa (WWEC 2010) līderiem būs jāaizstāv savas pozīcijas, bet pārējiem būs iespēja parādīt uz ko tie spējīgi!

Sacensības notiks divās ziemas vindsērfinga disciplīnās – slalomā un kursā. Dalībnieku reģistrācija sāksies ceturtdien 18.martā pl.12, pirmais iespējamais starts paredzēts pl.15. Kopumā būs trīs sacensību dienas un attiecīgi apbalvošanas ceremonija plānota sestdienas vakarā.

Sacensību dalībnieku reģistrācija ir atvērta jau kopš februāra beigām čempionāta oficiālajā mājas lapā – www.winterwindsurf.com (šeit atrodama arī visa pārējā ar pasākumu saistītā informācija, tai skaitā sacensību norises grafiks). Vairāki Somu, Latviešu un Lietuviešu braucēji jau ir pieteikuši savu dalību.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV