Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēdzies karatē turnīrs Dutch Open 2010

Maksims Inavčikovs, 17.03.2010. 12:11

13.-14. martā Roterdamā (Nīderlande) norisinājās viens no prestižākajiem karatē turnīriem Eiropā – Dutch Open 2010. Sacensībās piedalījās sportisti no vairāk nekā 40 valstīm – nacionālu komandu biedri un kandidāti. Latvijas karatē federāciju pārstāvēja Kalvis Kalniņš (klubs „Milons”), Ruslans Sadikovs, Kirils Membo (Baltijas karatē klubs), Andrejs Ozerovs (klubs „TAN”).

Vislabāk no Latvijas sportistiem nostartēja Kalvis Kalniņš (kategorija līdz 60 kg) – viņš pārliecinoši vinnēja pretiniekus no Nīderlandes, Čehijas, Ukrainas un Tunisijas, pēc tam finālā spēja pārliecinoši uzvarēt sportistu no Brazīlijas – 6:0. Brazīlietis ir World Games 2009 čempions („Olimpiskās spēles” neolimpiskajiem sporta veidiem). Rezultātā Kalniņam 1. vieta 38 sportistu konkurencē.

Kirils Membo (kategorija KATA) pirmajā cīņā zaudēja pretiniekam no Čehijas un ar šo beidza sacensības.

Ruslans Sadikovs (kategorija līdz 75 kg) spēja vinnēt pretiniekus no Īrijas, Nīderlandes un Ungārijas, bet pēc tam līdzīgā cīņā zaudēja Vācijas pārstāvim. Ruslans šoreiz nespēja iegūt medaļu, bet parādīja augsto meistarību un labi cīnījās pret augstās klases sportistiem.

Andrejs Ozerovs (kategorija līdz 84 kg) uzvarēja sportistus no Francijas, Nīderlandes un Slovēnijas, tālāk zaudēja sacensību finālistam no Maķedonijas. Turnīrā par 3. vietu Andrejs pēdējā sekundē zaudēja izšķirošo punktu Serbijas sportistam – 2:1. Rezultātā – 7. vieta no 70 cilvēkiem kategorijā.

Apsveicam Kalvi Kalniņu ar uzvaru tik prestižajā turnīrā un novēlam Latvijas karatistiem veiksmi un uzvaras vislabākajos turnīros.

Sportisti pateicas kompānijām „Esteria”, www.lom.lv un „PATA AB” par atbalstu.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV