Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Piektdien notiks "Skonto FC" pārbaude pret Lietuvas čempioniem

Uldis Strautmanis, 17.03.2010. 17:52

Šo piektdien, 19.martā, "Skonto FC" aizvadīs kārtējo pārbaudes spēli - šoreiz pret Lietuvas čempionvienību Panevēžas "Ekranas".

Spēle Olimpiskajā sporta centrā Rīgā sāksies pulksten 13:30. Pēc šīs spēles pulksten 15:30 savā starpā tiksies abu komandu dublieri.

"Skonto FC" tā būs 14.oficālā pirmssezonas pārbaudes spēle. Šobrīd „Skonto FC" pirmssezonas pārbaudes spēļu bilance ir 11 uzvaras, viens zaudējums un viens neizšķirts.

"Ekranas" tā būs viena no pēdējām pārbaudēm pirms jaunās sezonas, jo komandai 27.martā jāaizvada pirmā spēle Lietuvas A līgas čempionātā pret "Klaipeda" futbolistiem.

"Skonto FC" sezonas pirmā oficiālā spēle bija paredzēta aprīļa pirmajos datumos Latvijas kausa 1/8 finālā pret "Kauguri-PBLC". Tā kā "Kauguri-PBLC" ir atsaukusi savu dalību no Latvijas kausa izcīņas un Latvijas pirmās līgas sacensībām, tad "Skonto FC" jaunās sezonas pirmā oficiālā spēle būs 7.aprīlī, kad Liepājā paredzēta "Triobet" Baltijas līgas ceturtdaļfināla pirmā spēle pret Latvijas čempioniem "Liepājas metalurgu". Pirmo maču "LMT Virslīgā" "Skonto FC" aizvadīs 11.aprīlī, Olimpiskajā sporta centrā tiekoties ar "Jūrmala V.V.".

www.skontofc.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV